Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Volim se opuštati uz Oliverove pjesme. On mi je bio inspiracija

None Foto: PROMO 6

Matić je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio upravo, nikad prežaljeni, Oliver Dragojević, a taj njegov senzibilitet i nježnost u izvođenju pjesama, prepoznala je i Severina

Nakon što je krajem prošle godine, Saša Matić, rasprodao dvije Arene Zagreb, cijeli taj glazbeni spektakl u medijima je proglašen glazbenim čudom. U ta dva dana vidjelo ga je više od trideset tisuća njegovih obožavatelja, a publika je znala sve njegove pjesme od početka do kraja.

Foto: Promo

Sada će to glazbeno čudo ponoviti 27.4.2019 u Varaždinu, u Areni u kojoj je nastupio veliki broj domaćih i stranih izvođača. 

- Neke su pjesme popularnije u Hrvatskoj, a neke su u Srbiji. To je jedina razlika kada su u pitanju nastupi u Srbiji i Hrvatskoj - rekao je srpski pjevač. 

24sata | Autor: 24sata Foto: 24sata

Matić je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio upravo, nikad prežaljeni, Oliver Dragojević, a taj njegov senzibilitet i nježnost u izvođenju pjesama, prepoznala je i Severina. Saša smatra kako svaki čovjek treba uživati u onom što mu život servira. 

- Volim se opustiti uz Olivera ili Kemala Montena. Volim i dobru narodnu pjesmu tako da na mojoj listi ima svega. Od Olivera, Gibonnija i Merlina pa sve do Tome Zdravkovića, Šabana Šaulića ili Rodje Raičevića - dodao je Saša. 

Zagreb: Saša Matić s gostima okupio tisuće obožavatelja na koncertu u Areni | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Za razliku od ostalih pjevača, Saša priznaje da ga obožavateljice ne opsjedaju. Za svoju publiku kaže da je najdivnija na svijetu i da se odlično razumiju.

- Moja želja prije velikih koncerata je da sve prođe kako treba. Kada krenu prvi taktovi pjesme i kada publika u jedan glas zapjeva onda nestanu sve misli i trema koja je neizbježna - dodao je Saša, a na pitanje što bi savjetovao svojim kćerima, odgovorio je kratko: 'Želim da rade ono što vole, ono što ih veseli i ono za što imaju dara'. 

Komentari (44)
  • Odlican pjevac kao i njegov brat , dobre pjesme ima. Lipo sto postuje Olivera i njegove pisme. U petak gostuje u Rijeci i naravno da ce napunit dvoranu

    10. 3. 2019,   14:07
  • Jako dobar pjevač!

    10. 3. 2019,   13:15
  • mrak

    11. 3. 2019,   11:29