Obavijesti

Show

Komentari 24

Vozač koji se zabio u Šabana na slobodi: 'Prijete mu smrću'

Vozač koji se  zabio u Šabana na slobodi: 'Prijete mu smrću'
5

Levantu će se suditi za nemarnu vožnju, s obzirom na to da je vozio pod utjecajem alkohola i marihuane te bez vozačke dozvole. Morat će odslužiti zatvorsku kaznu, izjavio je državni tužitelj Kristof Makel

VIDEO

Vozač i turski državljanin Alsin Levant (35) koji je izazvao sudar u kojem je život izgubio pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić, kako prenosi Kurir, pušten je da se brani sa slobode. Sudac je potvrdio, kako je optuženik dostavio svoju adresu i kako napuštanje države nije moguće. 

- S obzirom na to da je optuženik dostavio svoju adresu i nakon što smo isključili mogućnost bijega odlučili smo da se može braniti sa slobode -  rekao je državni tužitelj Kristof Makel u intervjuu za njemački portal. 

- Levantu će se suditi za nemarnu vožnju, s obzirom na to da je vozio pod utjecajem alkohola i marihuane te bez vozačke dozvole. Morat će odslužiti zatvorsku kaznu - izjavio je Makel. 

Pokretanje videa...

01:17

Levantov odvjetnik nije htio javno otkriti gdje se turski državljanin trenutno nalazi, a razlog su brojne prijetnje smrću koje mu svakodnevno upućuju brojni Šabanovi obožavatelji.

Također, Šabanova obitelj planira podići privatnu tužbu protiv turskog državljanina te tražiti odštetu u iznosu od 300.000 eura za pretrpljenu bol zbog gubitka voljenog člana obitelji.

- Iako će njemačka policija i tužiteljstvo po službenoj dužnosti Levanta procesuirati, oni ne žele sjediti prekriženih ruku. Trenutno se raspituju kakvu kaznu Alsin može dobiti točnije koliko godina će provesti u zatvoru. To prvenstveno žele napraviti kako Turčin više ne bi izazvao ovakvu tragediju i još neku obitelj zavio u crno - objasnio je izvor magazina Stars.

Podsjetimo, u sredinom veljače na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno četvero ljudi. Šabanu je zbog nesreće puknula srčana aortaa od zadobivenih ozljeda, preminuo je u lokalnoj bolnici nekoliko sati kasnije. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje