Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač limuzine: Šest godina sam bio u vezi s Jacksonom

None Foto: PIXSELL

Zaključao sam vrata, pa smo se ljubili i mazili sat vremena. Bio je to početak naše veze, ispričao je Scott Thorson. Tvrdi da se s pjevačem viđao čak šest godina

Bivši dečko pokojnog pijanista Valentina Liberacea, Scott Thorson (54), često se družio s kraljem popa. Zbližili su se, tvrdi, krajem ‘70-ih godina nakon jedne od pjevačevih plastičnih operacija.

Vozač limuzine kaže kako se Michael Jackson oporavljao na Liberaceovu imanju u Palm Springsu. Nakon što ga je posjetio u sobi, Jacko ga je, otkrio je, pozvao u krevet.

- Zaključao sam vrata, pa smo se ljubili i mazili sat vremena. Bio je to početak naše veze - ispričao je Thorson. Nastavlja kako se s pokojnim pjevačem viđao šest godina. Vezu su tajili jer su se bojali Liberacea.

- Michael je bio darežljiv i kupovao mi je skupe darove - tvrdi Thorson, koji je nedavno izašao iz zatvora, gdje je bio zbog provale. Vezu s Liberaceom počeo je kad je imao 17, a pijanist, koji je preminuo od side 1987., 57 godina. Nakon prekida Scott ga je tužio i tražio 644 milijuna kuna. Dobio je 425.000 kuna.

Komentari (5)
  • ovo su čiste laži da je michael jackson bio gay,nema šanse!

    8. 6. 2013,   22:57
  • sad kad Michaela nema, može on pričati što hoće.... tko zna koliko je dobio za ovu pričicu od novina...

    9. 6. 2013,   10:47
  • trazio 644mil. kn, a dobio 425k kn?! e to so zove epic fail

    8. 6. 2013,   23:05