Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vraća se na Twitter, ali više ne smije objavljivati fotke penisa

None Foto: privatni album 5

Kako se srpska pjevačica Jelena Karleuša nije znala lijepo ponašati, Twitter ju je suspendirao. Sad mora paziti na ponašanje...

Vraćam se na Twitter, kratko je poručila u svojoj objavi na Instagramu cajka Jelena Karleuša (40). Ali nije ona samovoljno napustila ovu mrežu. Protjerana je zbog objave fotke penisa svojeg ljubavnika Ognjena Vranješa (29).

A u istoj objavi, koja je nastala prije mjesec dana, Jelena je usput Ognjenu i njegovoj obitelji prijetila, savjetovala im je da se isele iz zemlje...

Foto: YouTube/Screenshot

Uglavnom, sve što priliči jednoj majki i dami, za kakvu se Jelenica smatra.

Uskoro Karleuši ističe jednomjesečna suspenzija na Twitteru, ali ovaj put će morati biti pažljivija sa svojim objavama. Naime, računima koji su jednom suspendirani prijeti trajno brisanje ako ponove slične prekršaje.

JAVIO NAM SE I STUDENT Pohvalila se: Karleuša je tema eseja na fakultetu u Zagrebu

Jelena će se, dakle, na neko vrijeme morati suzdržati od objava fotografija penisa. Duškovih, Ognjenovih, drugih muškaraca... Twitteru je svejedno. Za njih je penis penis, i kao takav je neprihvatljiv za njihove uvjete korištenja. Da ih je pročitala, znala bi ona da su penisi, vagine, grudi... neprihvatljivi sadržaj na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Privatni album/Instagram

U međuvremenu, Jelena je i dalje tisućama kilometara daleko od svojeg, još sadašnjeg supruga, Duška Tošića (35), koji je sa svojim kineskim klubom na pripremama. A i Karleuša je na pripremama. Ne za klub, nego za razne klubove.

Posljednjih nekoliko tjedana cajka Karleuša nastupa u njemačkim, švicarskim i ostalim klubovima. Valjda ju je strah da će ostati bez Duškovih milijuna, koje su mu zajamčene novim ugovorom u Kini, a koje, prema pisanju srpskih medija, Tošić i ne želi baš podijeliti sa suprugom ako se na kraju razvedu.

LETE, LETE PARE... Karleuša je odjenula 'bilo' kao mladenka, fanovi su razočarani

Inače, Karleuša je najavila i dolazak u Zagreb. Iz jednog narodnjačkog kluba u glavnom gradu Hrvatske najavili su kako će imati čast ugostiti Jelenu krajem ožujka. A lokacija nastupa je, vjerovali ili ne, udaljena možda pedeset metara od Ministarstva kulture. Pa tko je zainteresiran za “kulturno uzdizanje”, otiđite pedesetak metara od ministarstva.

Foto: Instagram

PRINC HARRY ŠOKIRAO, NIKAD GA NISU VIDJELI TAKVOG: Podivljao je i izgubio živce na ručku s Meghan 

Komentari (23)
  • ja nemam twitter,bas sam de mo de....ili kako bi gore navedena rekla-mozda sam iz Trebinja

    27. 2. 2019,   18:59
  • ko ovo sluša?????????'

    27. 2. 2019,   19:10
  • Onda ne smije vise ni svoju sliku objaviti.

    27. 2. 2019,   19:23