Obavijesti

Show

Komentari 51

Vragolasta djeveruša: Princeza Charlotte se odlično zabavljala

Vragolasta djeveruša: Princeza Charlotte se odlično zabavljala
20

Oduševljeno je mahala svima koji su se našli ispred kapele držeći majku za ruku. U jednom trenutku pokušala je popraviti svoju cipelicu i također osvojila simpatije

VIDEO

Na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle vjerojatno najsimpatičniji gosti bila su djeca Kate Middleton i princa Williama, princ George i princeza Charlotte.

Mališani su izgledali neodoljivo u svečanim opravicama: George (4) u crnom odijelu, minijaturnoj verziji konjičke uniforme britanske vojske kakvu su nosili princ William i princ Harry, dok je princeza Charlotte (3) bila u bijeloj haljinici s krunom od bijelog cvijeća.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Royal Wedding Royal Wedding Royal Wedding
14
| Foto: Reuters/Pool

Malena Charlotte kao i uvijek je pokazala veliku samouvjerenost. Oduševljeno je mahala svima koji su se našli ispred kapele držeći majku za ruku. U jednom trenutku pokušala je popraviti svoju cipelicu i također osvojila simpatije.

Royal Wedding

Mala princeza pokazala je da je prava vesela, nestašna djevojčica kada je, vozeći se u automobilu prema crkvi, pokazala jezik. Taj  trenutak trogodišnjoj vragolanki sigurno nitko neće zamjeriti.

Charlotte uspjela je "zasjeniti" i četverogodišnjeg brata Georgea koji se na izlazu iz crkve sramežljivo skrivao iza tate Williama.

Brat i seka bili su  djever i djeveruša svojoj strini Meghan Markle, a svoju dužnost da je prate dok hoda prema oltaru, zajedno s još nekoliko djece, mališani su odradili besprijekorno.

 

VIDI: 10 najboljih memova s norijade!

Royal Wedding

Osim Georga i Charlotte, među djeverima i djeverušama koji su do oltara pod posipati cvjetnim laticama našla se i kumčad, ali i djeca prijatelja princa Harryja i Meghan Markle, svi u istim odjevnim kombinacijama.

Svoju su ulogu djeveruše dobile: trogodišnja Florence van Cutsem, kći Alice i Nicholasa van Cutsema, ujedno Harryjevo kumče; sestre Remi (6) i Rylan Litt (7), kćeri dizajnerice torbi Benite i Darrena Litta, kojima je krsna kuma Meghan Markle; Ivy Mulroney (4), kći stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zalie Warren, kći Zoe i Jakea Warrena, kojoj je krsni kum princ Harry.

VIDI OVO: Zayn Malika zavela striptizeta!

Od dječaka osim Georgea u ulozi malenih djevera bili su: Jasper Dyer (6), sin Harryjeva prijatelja i mentora Marka Dyera i njegove supruge Amande; sedmogodišnji blizanci Brian i John Mulroney, sinovi stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja te braća četverogodišnje Ivy.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle
'PALA' JE i PUSA

Sretno mladenci! Vjenčali se princ Harry i Meghan Markle

Pratite moj Insta story danas. Idem na prijateljičino vjenčanje - poručila je tenisačica Serena Williams, inače bliska prijateljica Meghan Markle

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem
NA KRALJEVSKOM VJENČANJU

Nestašni Beckham oduševio je stajlingom, ali ne i ponašanjem

Gledatelji prijenosa vjenčanja u kapeli sv. Jurja primijetili su kako je Beckham nervozno žvakao žvakaću gumu dok je čekao da vjenčanje započne
Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...
TRGOVCI BROJE NOVAC

Kraljevska obitelj prije svega je brend, koji se dobro prodaje...

Denis Gaščić, novinar 24 sata uživo je pratio vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Za vrijeme boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu, sreo je samo jednu osobu koja je bila protiv kraljevskog vjenčanja