Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vranješ opet uzalud dolazio na sud, Karleuša se nije pojavila

None Foto: Telegraf.rs/Milena Đorđević/Instagram 2

Pjevačici je ovo treći put da izbjegava sud, a Vranješovi odvjetnici prošli put su tvrdili da će ovog puta biti rigoroznije mjere i da će po nju doći policija

Ognjen Vranješ (29) pojavio se na zakazanom ročištu na sudu u Beogradu, ali Jelena Karleuša (40), od koje traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn) za prijetnje i javno vrijeđanje, ponovno nije došla, javlja Svet

Foto: Telegraf.rs/Milena Đorđević

Pjevačici je ovo treći put da izbjegava sud, a Vranješovi odvjetnici prošli put su tvrdili da će ovog puta biti rigoroznije mjere i da će po nju doći policija. 

Foto: Instagram

Dok je nogometaš u sudnici čekao da se Karleuša pojavi, ona je na Instagramu objavila video u kojem se vozi u autu u prstima tapka po nozi. 

OTIŠLA NA SNIMANJE Vranješ uzalud čekao: Karleuši Zvezde Granda bitnije od suda

Ognjen smatra da je njezino nepojavljivanje nepoštovanje njega.

- Iz Bosne sam, boravim u Bruxellesu i prelazim ovoliki put da bih došao i poštovao suđenje. Nije logično da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njezini odvjetnici su i prošli put bili ovdje pa mi nije jasno kako - rekao je Ognjen u sudnici još na prošlom ročištu. Iduće je zakazano za 4. srpanj u 14 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Komentari (30)
  • Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas poplave, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike .........................................................Amen !!!

    31. 5. 2019,   19:38
  • Gonite se kvragu skupa s Karleušom

    31. 5. 2019,   20:31
  • Najružnija pevaljka Balkana!

    31. 5. 2019,   22:13