Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vratio se Mišo: Političari su nebitni, moji fanovi su zvijezde

None Foto: Privatni album 7

Mišo je izlazio dva puta na pozornicu i odradio koncert bez obzira na pozne godine. Koncert je bio veseo, na radost puka koji je pred njegovom glazbenom magijom plesao i pjevao...

Poljubi zemlju po kojoj hodaš..., počeo je koncert legendarni Mate Mišo Kovač (77) u subotu na Viru. Pjesmom koju je izabrala NASA i koju su puštali na Marsu otvorio je koncert kojim je završilo Virsko ljeto 2018.

- Molim vas, osvijetlite mi publiku. Želim vidjeti kome pjevam - rekao je organizatorima, koji su na opće oduševljenje usmjerili reflektore prema tisuću ljudi koji su došli čuti Mišu.

Novo mesto IMAO UPALU PLUĆA Mišo: 'Dobro sam, zdravlje mi se popravilo i sve ide nabolje...'

- Vi ste popularni, a ne ja. Ja bih sad lovija ribe u Dalmaciji da vi ne kupujete moje ploče. I političarima bi se trebalo reći da nisu važni oni nego publika - kazala je legenda, a okupljeni su pali u delirij.

U FORMI JE Napravio je kratku pauzu da bi se presvukao. Koncertom je oduševio publiku

I PUBLIKA JE PJEVALA

Otpjevao je desetak pjesama, a koncert kao da je dobivao na zamahu svakom novom pjesmom, kao da mu je trebalo da se zagrije pa da glasnice 'prorade'. I onda je krenuo u svom prepoznatljivom stilu.

Nizao je svoje najveće hitove, a publika nije prestajala pjevati. Ali je Mišo i time mrvicu zabrinuo obožavatelje, koji su ga u čudu gledali kako odlazi s pozornice u pola pjesme. No razloga za brigu ipak nije bilo. Pjevač je samo zamijenio majicu mokru od znoja i napravio kraću pauzu.

SPASILA GA Mišo Kovač: Da nema Lidije, bio bih eventualno na Mirogoju

Izlazio je dva puta na pozornicu i pošteno odradio koncert bez obzira na pozne godine. Koncert je završio veselije, na radost puka koji je pred njegovom glazbenom magijom plesao i skakao te s njim pjevao.

- Vir će uvijek za mene biti posebno mjesto - rekao je razdragani Mišo.

Šibenski je pjevač na Viru opet pjevao nakon tridesetak godina. Onu 'staru narodnu' da Mate Mišo Kovač dođe na koncert i digne ruke, a publika sama 'odradi' pjevanje više je koristila njegova kći Ivana, koja je nastupala prije i u njegovim pauzama.

KOPIRA OCA Ivana je često dizala ruke i tražila od publike da pjeva s njom

OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Kao predgrupa, poprilično je koristila onu staru: 'Ajmo, da vas čujem', no nakon prvog dijela očeva nastupa propjevala je i ona. Možda joj je tata prigovorio u prolazu...

Mišo je u razgovoru za Virski list uoči koncerta rekao kako uživa s obitelji.

- Najbliža mi je supruga Lidija, a drago mi je što je Ivana zasnovala obitelj jer je unuka Elena velika radost za mene i Lidiju - priznao je šibenski pjevač.

Anto Magzan/Pixsell | Autor: Anto Magzan/Pixsell Foto: Anto Magzan/Pixsell

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Komentari (20)
  • Prije sam odlazio na koncerte da slušam Mišu kako pjeva, a sada ne želim plaćati kartu da on diže ruke i pušta publiku da pjeva...jbga treba se znati povući dok si još legenda...

    10. 9. 2018,   11:16
  • Mišo može doslovno na svojim koncertima sjediti u publici i niti ne izići na pozornicu ! Tko na svijetu to može, o Hrvatskoj da ne govorimo ??

    10. 9. 2018,   11:45
  • Koji obrat Mišuna. Zašto legendo, što ti je uopće trebalo petljanje s lopovima. Tešlo ćeš vratiti poovjerenje publike, a i prirodaa odrađuje svoje, glas slabi... itd, itd...

    10. 9. 2018,   11:38