Obavijesti

Show

Komentari 0

Vratite se na plesni podij i osjetite ritam uz dance 90-ih

Vratite se na plesni podij i osjetite ritam uz dance 90-ih

Metropolis club 2. veljače dovodi dvije dance kraljice I Bee i Mineu, uz koje ćete se prisjetiti hitova 90-ih i rasplesati do sitnih sati

VIDEO

Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesnim podijima vladali I Bee, E.T, MineaElla, Emilija, Senna M, Mandi, Kasandra, Nina Badrić, Colonia, pa čak i Toni Cetinski, Dino Dvornik, Oliver, Sandi i mnogi poznati pjevači, koji su zakoračili u ove zabavne i plesne ritmove. Je li vas tresla šumica ili pregazio vlakić? Jeste li pjevali tek je 12 sati dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život? Dance beat bio je trend, hitovi su se nizali jedan za drugim, a klubovi su bili rasprodani.

Pravi plesni maraton, koji će vam pomoći i da skinete koje kilicu nakon božićnih i novogodišnjih praznika 2.2.2019. pripremio je Metropolis club dovodeći dvije dance kraljice I Bee i Mineu

IBee, Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica i možemo slobodno reći da je istinska dance kraljica i spada u vodeća dance i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije. Energična I Bee svojim live nastupom dobro će razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu, ali će se lako prepustiti zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima. Da se plesna muzika vraća i na naše tržište, pokazuje novi hit Vrati me u disko IBee&TT&Radiofonik koji se već vrti u radijskim eterima. Tekst pjesme potpisuju Predrag Martinjak i Tomislav Tržan, glazbu i produkciju Predrag Martinjak, a spot IZOOM.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Minea također omiljena pjevačica iz tog razdoblja, više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su 'Good boy', 'Vrapci i komarci, 'E, pa neka', 'Rano', 'Da me ‘oće Stipe' i mnoge druge. 

VIDEO

Uz nastupe dance kraljica, pravi dance DJ-i podsjetit će vas svih domaćih i stranih dance hitova i zakoračiti u razdoblje 90tih kako muzikom tako i dodatnim efektima. Poseban gost ove vesele večeri bit će Davor Dertar Drele, koji će otpjevati par svojih plesnih  hitova svog banda Dreletronic iz devedesetih.  Uz litru i vodu i 'Čavel v glavi', 'Zagorje Delite', 'Čušpajz' i ostale uspješnice, zabave zasigurno neće nedostajati. 

VIDEO

Ako još niste, pridružite se eventu prekopajte ormare i pronađite nešto veselo za odjenuti, kako bi se uklopili jer su šljokice i kričave boje dobro došle. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim, na kioscima Tiska, u klubu Metropolis (svakim danom 09:00h – 02:00h) po pretprodajnoj cijeni od 40 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac