Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrećo je sa stilom uredio svoj stan: Obratio pažnju na detalje

None Foto: Instagram/PIXSELL 14

Oduvijek sam bio drukčiji i bilo mi je teško odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Bio sam usamljen u djetinjstvu, ali ipak sretan jer sam imao bezuvjetnu ljubav majke i sestara - priznao je Božo

Bosanskohercegovački pjevač Božo Vrećo (35), interpretator sevdaha novijeg doba, sam kreira svoju odjeću, a prvenstveno voli odjenuti haljine. Pažnju 'plijeni' neobičnim modnim kombinacijama. Njegov jedinstveni stil došao je do izražaja i prilikom uređenja njegovog doma. Naime, on je svoj stan u Sarajevu uredio s puno pažnje, a fokus je na detaljima i pomalo zaboravljenom duhu starih dana. 

- Oduvijek sam bio drukčiji i bilo mi je teško odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Bio sam usamljen u djetinjstvu, ali ipak sretan jer sam imao bezuvjetnu ljubav majke i sestara - priznao je Božo jednom prilikom. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Virtuoz sevdaha iz Foče u BiH na nagađanja o seksualnoj orijentaciji diplomatski kaže kako nije ni muškarac ni žena nego čista sloboda. Glazbenik je ostao bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza.

Na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila nastupio majstor sevdaha Božo Vrečo | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

- Nisam se izgubio na deset različitih strana. Zadržao sam vlastitu interpretaciju, slobodu i nekontroliranu emociju, koja mi je najveći dar - kaže Vrećo. 

Na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila nastupio majstor sevdaha Božo Vrečo | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sevdah mi daje slobodu da budem žena i nosim bajkovitu haljinu u kojoj se mogu vrtjeti - kaže Božo. Zbog transrodnosti na pozornici uspoređuju ga s Conchitom Wurst (30), koja je 2014. pjevala za Austriju na Eurosongu i pobijedila.

I Božo se, poput nje, šminka, ima dugu kosu i bradu, ali za razliku od Conchite, koja voli dizajnersku odjeću, frontmen Halke kaže kako je sam svoj majstor i sve što nosi na sceni šije sam. U slobodno vrijeme slika, a radio je i kao profesor.

 

POGLEDAJTE GALERIJU: Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

 

 

Komentari (53)
 • Stari moj,to je tvoj život i živi ga kako želiš,a primitivaca ima puno i na njih se ne treba obazirati.Nisam ni ja neki simpatizer takvog načina oblačenja i života no tko sam ja da o tome sudim!

  9. 10. 2019,   19:42
 • Spoj modernog i tradicionalnog ali za mene previše kičasto. Kako god, cijenim kada ljudi uređuju domove sa stvarima koje im se sviđaju, a ne kada uređuju domove iz kataloga samo zato da impresioniraju one koji im ništa ne znače i kako bi mogli glumiti da imaju ukusa i novaca. Na kraju svi imaju sive ili kožne trosjede i svima je interijer identičan onome u salonu namještaja. Uređenje doma je odraz onih koji žive u njemu i puno govori o njima

  9. 10. 2019,   17:30
 • meni on prekrasno pijeva, čudo😘 stan manje više😉

  9. 10. 2019,   18:00