Obavijesti

Show

Komentari 9

Vremena su se promijenila: Nije ni važno je li djevica ili ne

Vremena su se promijenila: Nije ni važno je li djevica ili ne
7

Dianin ujak objavio je da je ona nevina, a za Kateino djevičanstvo nitko i ne pita. Na promjenu stava utjecali su skandali princa Charlesa i do braka nevine Diane

VIDEO

Da, djevica je, odgovorio je uoči prošlog 'vjenčanja stoljeća' Lord Fermoy, ujak Diane Spencer, na pitanje koje je zabavljalo britansku javnost.

Točno 30 godina poslije djevičanstvom kraljevske mladenke nitko se ne zabrinjava. Dianin i Charlesov sin, princ William (28) i Kate Middleton (29) u vezi su osam godina, a od jeseni žive zajedno na otoku Anglesey u Walesu. Zaručili su se u Keniji.

- Danas ljudi uglavnom smatraju da se mladi trebaju iživjeti i živjeti zajedno prije braka, a kraljevska obitelj shvaća da je prednost biti normalan - kaže povjesničarka Deborah Cohen. 

Dodaje da je djevičanstvo mlade bilo nepisano pravilo, a na promjenu stava utjecali su skandali princa Charlesa i do braka nevine Diane.

Vjenčanicu će pokazati tek na svadbi

William i Kate vjenčat će se u petak, 29. travnja, u Londonu u Westminsterskoj opatiji, gdje se krune britanski monarsi. Trgovine su preplavili majice, šalice, žlice, svijećnjaci, vaze, plišani medvjedići, pa čak i toaletni papir s njihovim likom. Trenutačno je najveći hit lutka kraljevske zaručnice koju je odjenulo sedam poznatih dizajnera, a cijena joj je 290 kuna. Najvažnije pitanje je kakvu će vjenčanicu imati Kate. Taj se podatak čuva poput državne tajne. William će nositi vojnu uniformu, no kraljevska obitelj nije otkrila kakvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin