Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tila Tequila završila u bolnici u kritičnom stanju, skoro umrla

None Foto: PIXSELL 3

Reality zvijezda i starleta popila je čak dvije bočice tableta protiv bolova jer ju je zbog aneurizme boljela glava. Počela je nekontrolirano povraćati i skoro se ugušila

Nekontrolirano je povraćala i izgledala je užasno. Toliko ju je boljelo da je vrištala i zapomagala te razbila prozor spavaće sobe kako bi izašla van. Nakon svega toga uspjela je poslati SMS prijatelju koji je došao do nje i nazvao hitnu pomoć, otkrio je izvor za RadarOnline. 

Tila Tequila (30) završila je u bolnici zbog aneurizme u mozgu. Reality zvijezda i starleta trpjela je užasne bolove pa je popila čak dvije bočice tableta protiv bolova, no to joj nije pomoglo. Od velike količine tableta počela je povraćati po krevetu i skoro se ugušila. 

U bolnici je bila cijeli tjedan i to na odjelu za intenzivnu njegu. Liječnici su se bojali da bi zbog aneurizme mogla imati trajna oštećenja na mozgu. 

Komentari (25)
  • mislim da je trebala ić doktoru prije nego je popila dvije bočice lijekova

    6. 3. 2012,   14:13
  • Aneorizma je podmukla žila u mozgu koja je potencijalno opasna kod svih nas , nebira mlado staro,bogato siromašno , doktora smetlara jednostavno pukne i ko ostane živ posle puknuća aneorizme nek bude sretan da je preživio ...

    6. 3. 2012,   15:00
  • to se neki dan desilo mom prijatelju. Vristao je od bolova i vozili su ga na hitnu i imao aneurizam. Samo zapamtite ljudi, ako se slicno desi nekom vasem, odmah na hitnu.

    6. 3. 2012,   14:14