Obavijesti

Show

Komentari 167

Vruće mjere: Obračun oblina najseksi dama na našoj estradi

Vruće mjere: Obračun oblina najseksi dama na našoj estradi
1

FASCINANTNE BROJKE Lidija Bačić ponosna je na bujne grudi, Jelena Rozga ističe definirane noge koje je oblikovala baletom, a Severina Kojić se hvali oblom, čvrstom i podignutom guzom

VIDEO

Mnogi se pitaju je li moj izgled rezultat photoshopa i prijevara. To govore samo zato što me nikad nisu vidjeli uživo, kaže pjevačica Lidija Bačić (31). Za atraktivnu glazbenicu kažu kako solidno pjeva, ali da još bolje izgleda. Lidijini muški fanovi očarani su njezinim dugim vretenastim nogama i bujnim grudima.

- Stalno se pitaju imam li dobar glas. A godišnje održim barem stotinjak koncerata i imam raspon glasa od tri i pol oktave - hvali se Lidija. 

Jedna od najseksepilnijih Hrvatica odlučila je stati na kraj zlobnim komentarima pa je javno objavila mjere. Splićanka kaže kako je visoka 178 cm, a noge su joj duge 107 cm. Obujam grudi joj je 95 cm, a struk 62 cm. 

Još tri atraktivne Splićanke našle su se u 'obračunu oblina' na estradi. Pjevačice Severina Kojić (44), Jelena Rozga (38) i Ava Karabatić (28) rado pokazuju s čim raspolažu ispod minijaturnih krpica. 

Gospođa Kojić dnevno napravi sto čučnjeva. Kaže da su najbolji za guzu jer je podižu. Tri puta tjedno ide u teretanu i na pilates. Dok nije išla u teretanu, Severina je vježbala na terasi svojeg penthousea na zagrebačkom Kozjaku. Sad kaže kako ima idealne mjere. Na visinu od 171 cm ima 55 kilograma. Mjere grudiju, struka i bokova su joj 95-61-95. 

Njezina kolegica s estrade Rozga nekoć je bila balerina pa je seksi tijelo 'istesala' napornim baletnim treninzima i plesom. Danas voli duge šetnje s dva jorkširska terijera i zaručnikom, glazbenikom Stjepanom Hauserom (30). Jelena je visoka 170 cm, a teška 55 kg. Mjere su joj 90-64-96.

Veliki sam esteta i profesionalac. Ulažem u sebe i želim izgledati skroz savršeno. Izbjegavam brzu hranu i alkohol, kaže Splićanka Ava Karabatić (28).

Voditeljica jutarnjeg programa na srpskoj televiziji tri puta tjedno ide na anticelulitne masaže i svaki dan pliva po dva puta s perajama. Teretane izbjegava jer ne voli zatvorene prostore. Ava na visinu od 178 cm ima 57 kilograma. Mjere su joj 93-62-89.

- U pidžami izgledam kao djetešce jer imam male bokove – kaže Ava. Dodaje kako joj je otac Ivica 2007. platio silikone u grudima vrijedne 26.000 kuna jer je maturirala s odličnim i upisala se na fakultet. Jedini uljez među Splićankama je atraktivna Zagrepčanka pozamašnog dekoltea.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (34) nikoga ne ostavlja ravnodušnim kad se skine u grudnjak.

- Već sam s 13 godina bila jako napredna što se tiče poprsja - kaže spisateljica. Dodaje kako tada sigurno nije mogla staviti silikone, nego je sve dar majke prirode. Celzijus je visoka 168 cm, a teška 60 kg. Njezine mjere su 110-70-98. Nives voli svakodnevno vježbati pilates u kućnoj teretani, a pohvalila se kako to najviše voli raditi bez grudnjaka i gaćica. Često na društvenim mrežama objavljuje videouratke vježbi 'za kućanice'. Zagrepčanka je san mnogih muškaraca koji joj svakodnevno šalju ljubavne poruke i zovu je na spoj preko društvene mreže. 

Prirodno vs. umjetno

Pjevačica Ava ‘nosi’ silikonske grudi vrijedne 26.000 kuna, a spisateljica Nives ponosna je na svoje poprsje obujma 110 cm

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom