Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vuco više nije buco: Pjevač je uspio skinuti 20-ak kilograma

None Foto: Pixsell/Promo 7

DOVEO SE U RED Vuco je u šest mjeseci smršavio čak 22 kilograma. Izbacio je kruh, ne jede po noći više kao nekad, ali janjetine se ne odriče. I smanjio je alkohol

Rođen sam u Splitu, pop... mi kitu. Dolazim iz grada prepunog estradnog smrada, zapjevao je general Vasilij Mitu svoj bezvremenski hit Živog blata “Estrada” najavljujući koncert u Splitu.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Alter ego Siniše Vuce (48) i njegov heavy metal bend nastupaju u klubu Kocka 23. studenog. To im je prvi nastup u Splitu nakon 3,5 godine.

- Bit će super, ludo i nezaboravno, jedva čekam opet pozabaviti se heavy metal glazbom. Interesantno je i da 16. studenog prvi put nastupamo kao Živo blato i u Slavoniji, točnije u Đakovu – kaže nam Vuco.

POGLEDAJTE VIDEO:

Publici će sa Živim blatom predstaviti stare i nove hitove. Novi album heavy metal benda “Kad program završi” izlazi, kako kaže Vuco, ako Bog da, oko Nove godine, a radio ga je osam godina. Album će imati 116 pjesama te traje ukupno sedam i pol sati.

VLADARI NOĆNOG ŽIVOTA Kod njega su pili nogometaši, a narodnjake mu je 'prodao' Vuco

- Neki ne vjeruju da i to postoji. No previše je pjesama na albumu i snimali smo ga kako se snimalo prije 20 godina, zato smo tako dugo čekali s izlaskom albuma - kaže Vuco.

Foto: Martina Popovcic/PIXSELL

Osim novim pjesmama i nadolazećim albumom, Vuco se može pohvaliti i novom linijom. U pola godine smršavio je čak 22 kile. 

- Izbacio sam kruh i ne jedem po noći više kao nekad. I smanjio sam alkohol. Janjetinu nisam izbacio, to bi bilo nemoguće, samo je ne jedem po noći – otkrio je Vuco tajnu svojeg vitkog izgleda.

Foto: PROMO

I dok je prije nosio široke majice kako bi prikrio trbuh, Vuco se na posljednjem koncertu u Rijeci pojavio u pripijenoj crnoj majici i sakou. Ipak, iz ruku nije ispuštao čašu alkohola. Vuco naglašava da pije iznimno u rijetkim trenucima. Svi su na koncertu primijetili da odlično izgleda, a i on sam je ponosan na svoju novu liniju.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Odlučio je smršavjeti prije svega zbog zdravlja, a i sviđa mu se kako sad izgleda vitkije, odnosno mladenačkije. Liniju zasad uspješno održava, a trenutačno mu nije plan više gubiti kilograme kako ne bi bio premršav, što mu se pak ne sviđa pretjerano. Vuco zadnjih gotovo devet godina s obitelji živi u Svetoj Nedjelji kraj Zagreba, u koju se odselio nakon života u Splitu.

- Zapravo živim u Macole, jer je to na pola puta. Tamo imam svoj stol – rekao je Vuco.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Na koncertu Živog blata nedostajat će samo jedan član benda, a to je Antonija, umjetničkog imena Nazifa Gljiva, koja je prije 20 dana rodila sina. Crvenokosa Splićanka se prije pet godina prijavila na natječaj 24sata u kojem smo tražili dvojnike Sulejmana i Hurem. Tad je rekla da, ako pobijedi, šefa Vucu neće voditi na nagradno putovanje u Istanbul. Na parlamentarnim izborima 2011. Vuco ju je stavio i na svoju Nezavisnu listu. Osvojili su 3000 glasova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (40)
  • Vucu sam vidio prosle godine na odmoristu Macola , tad je jeo pecenu prasetinu ,a na stolu od cuge samo boca jamnice. discipliniran je

    6. 11. 2019,   07:14
  • Vuco je Vuco.

    6. 11. 2019,   07:35
  • Kondom je uvreda za ženu, uvreda za ženu i dušu njenu, JA neću koristiti kondoooomeee

    6. 11. 2019,   08:10