Obavijesti

Show

Komentari 40

Vuco više nije buco: Pjevač je uspio skinuti 20-ak kilograma

Vuco više nije buco: Pjevač je uspio skinuti 20-ak kilograma
7

DOVEO SE U RED Vuco je u šest mjeseci smršavio čak 22 kilograma. Izbacio je kruh, ne jede po noći više kao nekad, ali janjetine se ne odriče. I smanjio je alkohol

VIDEO

Rođen sam u Splitu, pop... mi kitu. Dolazim iz grada prepunog estradnog smrada, zapjevao je general Vasilij Mitu svoj bezvremenski hit Živog blata “Estrada” najavljujući koncert u Splitu.

Alter ego Siniše Vuce (48) i njegov heavy metal bend nastupaju u klubu Kocka 23. studenog. To im je prvi nastup u Splitu nakon 3,5 godine.

- Bit će super, ludo i nezaboravno, jedva čekam opet pozabaviti se heavy metal glazbom. Interesantno je i da 16. studenog prvi put nastupamo kao Živo blato i u Slavoniji, točnije u Đakovu – kaže nam Vuco.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:16

Publici će sa Živim blatom predstaviti stare i nove hitove. Novi album heavy metal benda “Kad program završi” izlazi, kako kaže Vuco, ako Bog da, oko Nove godine, a radio ga je osam godina. Album će imati 116 pjesama te traje ukupno sedam i pol sati.

Kod njega su pili nogometaši, a narodnjake mu je 'prodao' Vuco
Kod njega su pili nogometaši, a narodnjake mu je 'prodao' Vuco

- Neki ne vjeruju da i to postoji. No previše je pjesama na albumu i snimali smo ga kako se snimalo prije 20 godina, zato smo tako dugo čekali s izlaskom albuma - kaže Vuco.

Osim novim pjesmama i nadolazećim albumom, Vuco se može pohvaliti i novom linijom. U pola godine smršavio je čak 22 kile. 

- Izbacio sam kruh i ne jedem po noći više kao nekad. I smanjio sam alkohol. Janjetinu nisam izbacio, to bi bilo nemoguće, samo je ne jedem po noći – otkrio je Vuco tajnu svojeg vitkog izgleda.

I dok je prije nosio široke majice kako bi prikrio trbuh, Vuco se na posljednjem koncertu u Rijeci pojavio u pripijenoj crnoj majici i sakou. Ipak, iz ruku nije ispuštao čašu alkohola. Vuco naglašava da pije iznimno u rijetkim trenucima. Svi su na koncertu primijetili da odlično izgleda, a i on sam je ponosan na svoju novu liniju.

Odlučio je smršavjeti prije svega zbog zdravlja, a i sviđa mu se kako sad izgleda vitkije, odnosno mladenačkije. Liniju zasad uspješno održava, a trenutačno mu nije plan više gubiti kilograme kako ne bi bio premršav, što mu se pak ne sviđa pretjerano. Vuco zadnjih gotovo devet godina s obitelji živi u Svetoj Nedjelji kraj Zagreba, u koju se odselio nakon života u Splitu.

- Zapravo živim u Macole, jer je to na pola puta. Tamo imam svoj stol – rekao je Vuco.

Na koncertu Živog blata nedostajat će samo jedan član benda, a to je Antonija, umjetničkog imena Nazifa Gljiva, koja je prije 20 dana rodila sina. Crvenokosa Splićanka se prije pet godina prijavila na natječaj 24sata u kojem smo tražili dvojnike Sulejmana i Hurem. Tad je rekla da, ako pobijedi, šefa Vucu neće voditi na nagradno putovanje u Istanbul. Na parlamentarnim izborima 2011. Vuco ju je stavio i na svoju Nezavisnu listu. Osvojili su 3000 glasova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

16:11

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...