Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Warzone': Yoko Ono izdaje novi album s porukom mira

None Foto: Jason Roberts/Press Association/PIXSELL 2

Odrastala je u Tokiju i New Yorku, a postala je zvijezda kada je upoznala Lennona i postala njegova druga supruga. Par je iskoristio publicitet i na medeni mjesec u Amsterdamu pozvao novinare

Yoko Ono (85) najavila je  da će izdati novi album, kazavši kako je njezina životna poruka mira krajnje potrebna 2018. godine. Album nazvan "Warzone" ("Ratna zona") bit će objavljen 19. listopada i na njemu će biti pjesme nastale u razdoblju od 1970., zaključno s legendarnom pjesmom "Imagine," njezinom pacifističkom himnom koju je napisala s pokojnim suprugom Johnom Lennonom.

AFP/PIXSELL ZA SREĆU Praznovjerni rituali kreativaca: Dali, Kahlo, dr. Seuss, Picasso

- Svijet je u kaosu. Svima je sve jako teško -  kazala je, a u priopćenju njezinih predstavnika stoji kako 'nije prekasno da se svijet promijeni. Sada nam treba Yoko više nego ikad'.

The Beatles Love Cirque Du Soleil 10th Anniversary - Las Vegas | Autor: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL

Producent albuma na kojemu je 13 pjesama njezin je sin Sean Ono Lennon.  Yoko Ono je kazala da već radi na drugom albumu. 

SLAVNE MUZE UMJETNIKA Totalno ovisan i zaluđen: Ona je bila centar njegovog svijeta

Odrastala je u Tokiju i New Yorku, a postala je zvijezda kada je upoznala Lennona i postala njegova druga supruga. Par je iskoristio publicitet i na medeni mjesec u Amsterdamu pozvao novinare koji su ih zatekli kako leže u krevetu hotelske sobe i razgovaraju o miru u svijetu. To je bio njihov prosvjed protiv Vijetnamskog rata.

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

Double Fantasy - John & Yoko exhibition | Autor: Jason Roberts/Press Association/PIXSELL Foto: Jason Roberts/Press Association/PIXSELL

Yoko Ono je postala mirovna aktivistica i nastojala je sačuvati Lennonovo naslijeđe nakon što je on ubijen ispred njihova stana u New Yorku 1980.

VIDI OVO: Otkriveni novi detalji o predoziranju Demi Lovato.

Komentari (2)
  • Na prvi pogled sam mislio da je George Takei iz zvjezdanih staza.

    25. 7. 2018,   18:04
  • Na svijetu nikad nije bilo bolje. Osaju neki neinteligentni narodi koji se zabavljaju islamom i socijalizmom, pa im je loše. Ali to je njihov problem.

    25. 7. 2018,   16:09