Obavijesti

Show

Komentari 11

Weinstein bježi iz New Yorka: Rasprodaje skupe vile i stanove

Weinstein bježi iz New Yorka: Rasprodaje skupe vile i stanove
9

Bogati filmski producent Harvey zadržao je 'skromnu' kućicu renoviranu u tudorskom stilu u Kaliforniji koju je kupio 2015. za 1.55 milijuna dolara (oko 9 milijuna kuna)

VIDEO

Filmski producent Harvey Weinstein (66), odnedavno najpoznatiji po seksualnom uznemiravanju više od 70 žena koje su radile za njega, u tajnosti je prodao kuću u njujorškoj četvrti West Village za 25 milijuna dolara (oko 151 milijun kuna). 

Weinstein, koji trenutačno boravi u klinici za odvikavanje blizu Scottsdalea u Arizoni, kuću u njujorškoj ulici Bank kupio je 2006., godinu dana prije vjenčanja za drugu po redu bivšu suprugu, modnu dizajnericu Georginu Chapman (41) koja se od njega razvela u siječnju.

The Weinstein Company & Netflix 2017 Golden Globes After Party - 74th Annual Golden Globe Awards - Los Angeles

Riječ je o peterokatnici od 480 četvornih metara od crvene opeke u gregorijanskom stilu, izgrađenoj na prijelazu s 19. u 20. stoljeće. 

Prodaja obavljena u tajnosti ne predstavlja preveliko iznenađenje s obzirom na negativan publicitet koji u zadnjih nekoliko mjeseci prati Weinsteina. 

Bogati filmski producent prodao je još nekoliko vrlo vrijednih nekretnina, a u vlasništvu, po pisanju američkih medija, zadržao 'skromnu' kućicu renoviranu u tudorskom stilu u Kaliforniji koju je kupio 2015. za 1.55 milijuna dolara (oko 9 milijuna kuna). 

The 24th Annual Producers Guild Awards - Beverly Hills, California. by Baxter

U njoj je donedavno živio jedan od Weinsteinovih potomaka, a početkom godine objavljen je oglas za najam kuće za 7.500 dolara (oko 45.000 kuna) mjesečno. Nagađa se da će i 'skromna' kućica uskoro biti ponuđena na prodaju. 

Po pisanju časopisa PropertyShark početkom mjeseca Weinstein je navodno za 16 milijuna dolara (oko 96 milijuna kuna) prodao dvije nekretnine u Westportu u Connecticutu, a u siječnju je za 10 milijuna dolara (oko 60 milijuna kuna) prodao nekretninu u Amagansettu u državi New York.

Tvrtka Weinstein Company je bankrotirala, a on je u listopadu prošle godine otpušten iz nje. Negirao je da je imao bilo kakav odnos seksualne prirode sa bilo kojom od žena koje su ga optužile.

- Weinstein Company je aktivno radila na prodaji u nadi da će poslovi opstati. Danas su pregovori završeni bez potpisanih sporazuma - navodi se u priopćenju koje je objavila kompanija i dodala da Odbor nije imao drugog izbora osim da podnese zahtjev za pokretanjem stečaja.

Žrtve su mu bile i Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Judith Godreche, Katherine Kendall, Emma de Caunes, Cara Delevingne, Ashley Judd, Lea Seydoux, Mira Sorvino i Florence Darel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina