Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Will Smith se rasplakao kada je govorio o svom braku s Jadom

None Foto: Screenshot/ 7

Mislim da sam se tada osjećao najgore u cijelom našem braku. Osjećao sam se bespomoćno, rekao je Will u showu čija će cijela epizoda uskoro biti dostupna

Jada Pinkett Smith (47) pozvala je supruga Willa Smitha (50) u svoju internetsku verziju talk showa 'Red Table Talk'. Za stolom je sjedila i njihova kći Willow (17) te Jadeina majka Adrienne Banfield-Jones

LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL | Autor: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Smithu je naletjelo neugodno pitanje na koje je morao odgovoriti pred gledateljima showa te Jadom, kćeri i punicom. Pitanje je glasilo je li ikada iznevjerio Jadu i je li se mogao bolje ponijeti u nekoj situaciji u braku. 

- Bila je jedna faza kada se mama, odnosno Jada, budila i plakala. To je trajalo 45 dana, počeo sam voditi dnevnik - rekao je glumac svojoj kćeri, a Jada je dodala da je izostavio nekoliko dana. 

26th Annual EMA Awards - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

Kako kaže glumac, to se događalo baš svakog jutra. 

- Mislim da sam se tada osjećao najgore u cijelom našem braku. Osjećao sam se jadno i bespomoćno - rekao je Will u showu čija će cijela epizoda uskoro biti dostupna.  

Jada je svoj talk show pokrenula prošle godine, a sada ga prati više od tri milijuna ljudi. Prva gošća joj je bila bivša supruga Willa Smitha, glumica Sheree Zampino (50). Ona je Jadu dugo vremena nazvala 'razaračicom braka' jer je Will s njom započeo vezu dok je još bio s Sheree. 

Foto: Instagram/orijent

Zampino je priznala da joj je to bilo najteže razdoblje u životu jer se trudila održati obitelj na okupu. 

- Budući da tada još nisam shvaćala što znači brak, nisam znala ni što je razvod i što on nosi. Da mogu nešto promijeniti, nikada ne bih započinjala vezu - rekla je tada Jada. 

26th Annual EMA Awards - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

Will Smith sa Sheree ima sina Treya (25), a s Jadom kćer Willow (17) i sina Jadena (20). 

DIRLJIVA ISPOVIJEST SLAVNE PJEVAČICE: "Bila sam prikovana za krevet dvije godine, pripremila sam se na smrt"

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Komentari (1)