Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

William je dobio ultimatum: 'Ili ćeš u vojsku ili se ženi s Kate'

None Foto: PIXSELL 10

Kao časniku su mu odbili zahtjev da živi s djevojkom. On zna da bi im oboma bilo lakše da se vjenčaju, no ni bliski prinčevi prijatelji ne znaju što će odlučiti, govorio je tada član osoblja kraljevske palače

Princ William (37) u braku je s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton (37) od 2011. godine. Imaju troje djece; sinove Georgea (6) i Louisa (1) te kćer Charlotte (4).

POGLEDAJTE VIDEO O KRALJEVSKOJ OBITELJI:

I dok su sada okupirani obvezama te protokolom kojeg se kao članovi britanske kraljevske obitelji moraju pridržavati, par djeluje sretno. Ipak, to nije bio slučaj kad je prije nekoliko godina princ dobio ultimatum - ili uzeti višemjesečnu pauzu u vezi jer mora u vojsku ili se oženiti s Kate. 

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

- Kao časniku su mu odbili zahtjev da živi s djevojkom. On zna da bi im oboma bilo lakše da se vjenčaju, no ni bliski prinčevi prijatelji ne znaju što će odlučiti - govorio je tada član osoblja kraljevske palače.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

S obzirom na to da je trebao ići u vojsku, s Kate ne bi mogao živjeti sve dok ne budu u braku pa tako ona nije mogla putovati s njim na odsluženje u vojnu bazu Bovington u Dorsetu jer s vojnicima smiju živjeti samo njihove supruge.

Foto: Kensington Palace/Twitter

Par nije prekinuo, izdržali su sva iskušenja, princ je bio u engleskoj vojsci sedam godina i 2013., dvije godine nakon skupocjenog vjenčanja, objavio kako napušta vojsku te se posvetio obiteljskim obvezama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (4)
  • Il se zeni ili tamburu kupi ja u nesto udarati moraaaam oooj 😎

    22. 10. 2019,   14:13
  • Bmk

    22. 10. 2019,   08:16
  • koliko dugo su naši prinčevi bili u vojsci

    23. 10. 2019,   09:39