Obavijesti

Show

Komentari 3

Wilson policiji pokazivao kako radi jogu, Freeman slomio ruku

Wilson policiji pokazivao  kako radi jogu, Freeman slomio ruku
6

Američki glumac Vince Vaughn početkom lipnja ove godine uhićen je u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju. Nedavno se nešto slično dogodilo i glumcu Radi Šerbedžiji

VIDEO

Mel Gibson 

DPA/Pixsell

Američki filmski glumac Mel Gibson (62) uhićen je 2002. godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Uhitila ga je policija u Los Angelesu.

Prema policijskom priopćenju, redatelj filma "Pasija" uhićen je u Malibuu dok se vozio pacifičkom autocestom i nedugo nakon toga pušten uz jamčevinu od 31 tisuću kuna.

Cast members Mel Gibson poses during a photocall for the film "Blood Father" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes

Gibson je zbog istog prekršaja uhićen i 1984. godine, a navodno se tijekom 90-tih godina liječio u klubu anonimnih alkoholičara.

Vince Vaughn

Američki glumac Vince Vaughn (48) početkom lipnja ove godine uhićen je u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju i otpora uhićenju.

Vaughna, najpoznatijeg po ulogama u komedijama 'Pazi, lopta!' i 'Lovci na djeveruše', policija je zaustavila na kontrolnoj točki na Hermosa Beachu u blizini Los Angelesa, otkrila je policija za CNN.

Freeman na intervjuu: Ulaziš li u seksualne veze sa starijima?
Freeman na intervjuu: Ulaziš li u seksualne veze sa starijima?



Glumac je uhićen pod sumnjom da je vozio pod utjecajem alkohola i da se opirao uhićenju. Uz holivudskog glumca, uhićen je i njegov nepoznati suputnik. Glumac i neidentificirani suputnik su završili u zatvoru na Manhattanu. Kasnije su pušteni, a detalji o jamčevini nisu poznati. 

Glasnogovornik policije Tim Zins je rekao da se glumac nije tukao s policajcima već da je odugovlačio i otežavao istragu. 

- Nije bilo potrebe za upotrebom policijske sile ni bilo čega takvog - rekao je Zins.

Morgan Freeman 

Going in Style Premiere - NYC

Prije osam godina Morgan Freeman (72) imao je prometnu nesreću te od tada godinu i pol nije mogao micati  lijevu ruku.

- Nakon prometne nesreće oštetili su mi se živci i od tada ne mogu pomaknuti ruku - kazao je tada.

'Dizao mi je suknju': Morgan Freeman je zlostavljao 8 žena?
'Dizao mi je suknju': Morgan Freeman je zlostavljao 8 žena?



Glumac je imao nesreću u Mississippiju, koju je sam skrivio vozeći u pijanom stanju. S autom se prevrtao sedam puta.

Glumca su u teškom stanju odvezli u bolnicu. Tada je s njim u autu bila i njegova navodna bivša ljubavnica Demaris Meyer koja ga je tada tužila zbog štete na vozilu koje je njeno, tražila je da joj plati troškove liječenja i nadoknadu za duševne boli.

Scott Wilson 

Glumac Scott Wilson (70), najpoznatiji po ulozi u seriji “Živi mrtvaci”, prije šest godina automobilom je vrludao cestom u Georgiji. Nakon što su ga policajci zaustavili, on ih je izvrijeđao. Odbio je alkotest i bacao se po podu pokazujući im položaje iz joge. 

Kako bi se otrijeznio, prenoćio je u pritvoru. Pustili su ga nakon što je platio jamčevinu, te je protiv njega dignuta optužnica.

Screenshot

Christopher McDonald

Američkog glumca, Christophera McDonalda (63), kalifornijska policija uhitila je listopadu prošle godine zbog vožnje u pijanom stanju.

Prema izjavama očevidaca, junak holivudskih hit filmova "Thelma i Louise" te "Golfbrejker ("Happy Gilmore") izgubio je nadzor nad srebrnim Porscheom i zabio se u ogradu na autocesti

Prije nego što su ga odveli na triježnjenje u postaju, McDonald je policajcima priredio pravu predstavu. Naime, kad je shvatio da je u ozbiljnom problemu, glumac se iz istoga pokušao izvući igrajući na kartu slave - "plavce" je, prepričali su svjedoci, podsjetio kako je svojedobno snimio film "Golfbrejker", u kojem je igrao i komičar Adam Sandler.

Opirao se policajcima: Glumac Vince Vaughn pijan vozio auto
Opirao se policajcima: Glumac Vince Vaughn pijan vozio auto

- Valjda je mislio da će ih tako impresionirati, da će mu 'progledati kroz prste'. Nije imao sreće, policajce uopće nije zanimala njegova karijera, nisu bili nimalo zadivljeni - govore očevici.

McDonald je i prije ovog incidenta imao problema sa zakonom - prije četiri godine završio je u pritvoru u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini nakon što je pijan sjeo za volan i "napuhao" dvostruko više od dozvoljenog.

Justin Bieber 

Pjevač Justin Bieber (24) prije četiri godine u Miami Beachu uhićen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i utrkivanja na cesti, ali i zbog opiranja uhićenju bez nasilja.

Policija u Miami Beachu priopćila je da je Bieber priveden nakon što je jurio cestom i pao na alkotestu. Potvrđeno je i da je pjevač priznao da je pio alkohol, pušio marihuanu i konzumirao propisane lijekove. Bio je za volanom žutog Lamborghinija u trenutku uhićenja, a s njim je u autu bila i manekenka Chantel Jeffries (24).

 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Članovi Bieberove pratnje u ranim satima četvrtka svojim automobilima blokirali su promet na dva kraja ulice u rezidencijalnom dijelu Miami Beacha kako bi organizirali utrku. S Bieberom se "natjeravao" vozač crvenog Ferrarija koji je također uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a identificiran je kao pjevač Khalil Sharieff (23), koji je na društvenoj mreži objavio fotografiju Biebera i manekenke nekoliko sati prije uhićenja, u trenutku kad je ona još bila za volanom. Oba su automobila zaplijenjena.

Gerard Depardieu

PA/PIXSELL

Francuski glumac prije pet godina nije se pojavio na sudu u Parizu kako bi čuo presudu za vožnju u pijanom stanju. Gerardu Depardieu (69) su na šest mjeseci oduzeli vozačku i mora platiti 30 tisuća kuna kazne. 

Glumac je prvo je trebao dobiti kaznu od 10 mjeseci zabrane upravljanja vozilom, ali umanjili su je, a  u studenom 2012. pijan je vozio skuter, pao i ozlijedio lakat, te je bio priveden nakon što je pao na policijskom alkotestu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin