Obavijesti

Show

Komentari 3

Wintour prekinula suradnju sa slavnim optuženim fotografima

Wintour prekinula suradnju sa slavnim optuženim fotografima
3

Wintour je priopćila da joj je 'kao bliskoj prijateljici' obojice fotografa 'iznimno teško čuti takve optužbe i s njima se suočiti'. Slavne fotografe muški modeli optužili su za seksualno uznemiravanje

VIDEO

Glavna urednica modnog časopisa Vogue i umjetnička ravnateljica izdavačke kuće Conde Nast, Anna Wintour (68) izvijestila je da privremeno prekinula suradnju s poznatim fotografima Mariom Testinom (63) i Bruceom Weberom (71) zbog brojnih optužbi o njihovu seksualnom napastovanju manekena. 

 

A post shared by MARIO TESTINO (@mariotestino) on

Wintour je priopćila da joj je 'kao bliskoj prijateljici' obojice fotografa 'iznimno teško čuti takve optužbe i s njima se suočiti'. 

- Duboko vjerujem u vrijednost kajanja i praštanja, no optužbe shvaćam vrlo ozbiljno. Zbog toga smo u Conde Nastu odlučili privremeno prekinuti suradnju s obojicom fotografa do daljnjega - kazala je Wintour. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
The Fashion Awards 2016 - London

Petnaest modela koji su surađivali i još uvijek surađuju s Weberom tvrdi da se fotograf, koji je radio za tvrtke poput Calvina Kleina, Abercrombieja i Fitcha često neprimjereno ponašao za vrijeme snimanja, od njih tražeći da se slikaju goli iako to za kampanju često nije bilo potrebno. 

Većina ih je rekla da je Weber prije snimanja od njih tražio da se skinu goli te im pokazivao vježbe za opuštanje i podizanje energije. Po njihovim riječima tijekom 'vježbi' Weber ih je dodirivao po tijelu uz objašnjenje da traži mjesta na kojima imaju najviše energije, prenio je New York Times.

Weberovi su odvjetnici odbacili optužbe kao neosnovane i zlonamjerne. 

The Fashion Awards 2016

Slične je optužbe protiv fotografa engleske kraljevske obitelji i dugogodišnjeg suradnika časopisa Vogue Marija Testina iznijelo i trinaest mladih muških modela. Oni su kazali kako ih je još krajem devedesetih tjerao da se za vrijeme snimanja međusobno dodiruju i masturbiraju jedni pred drugima. 

Ryan Locke, poznati maneken s kraja devedesetih godina ispripovijedao je da je jednom Testino od cijele ekipe zatražio da napusti prostoriju te se potom 'bacio na njega'.

- Ja ću biti djevojka, a ti budi muškarac - kazao mu je, nakon čega je Locke otišao iz prostorije. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden