Obavijesti

Show

Komentari 1

'X-Men: Apokalipsa': Otkrivena je 'povijest' glavnog negativca

'X-Men: Apokalipsa': Otkrivena je 'povijest' glavnog negativca
3

En Sabah Nur nas je milenijima opsjedao i uništavao naše civilizacije. Zli mutant opet se probudio, da bi donio krajnju devastaciju. Samo grupa odvažnih stoji između nas i Apokalipse

VIDEO

Dok se pripremamo za konačno poglavlje u trilogiji 'X-Men: Prva generacija', 20th Century Fox nas priprema za apokalipsu detaljima iz mutantske povijesti.

Kao što je od samog početka jasno, Apocalypse je prvi mutant, koji pokušava od samog početka svijeta 'prepraviti' društvo u ono u kojem bi on s drugim mutantima vladao. A kako se cijeli film odvija u povijesti u kojoj mutanti i postoje i utječu na svjetske događaje, tako je napravljen i viralni video o Apocalypseu. Jasno, u pitanju je obična parodija na paranormalne emisije koje su bile iznimno popularne tijekom '80. prošlog stoljeća.

U videu možete čuti glas Georgea Takeia kako objašnjava podrijetlo i povijest En Sabah Nura (pravo ime Apocalypsea). Lažni show nam pokazuje i kako je nastao te kako je došlo do uništenja poslije njegovog 'buđenja' u drevnom. Video završava simpatičnim detaljem u kojem se gledatelje moli da nastave gledati 'emisiju' na datum izlaska filma.

Premda nas marketinški pothvati vezani za filmove često iznenade, rekli bismo da je ovaj stvarno otišao korak dalje. Koliko god da su nas neke kampanje oduševile, primjerice Deadpoolova, po svemu sudeći, ova je čak i bolja.

Pogledajte video

 

A da bi dojam o 'stvarnosti' Apocalypsea bio što bolji, na stranici Apocalypse TImeline može se pročitati i popis katastrofa koje je uzrokovao ovaj opaki mutant. Neke od grozota koje mu se pripisuju je i spaljivanje Rima, uništenje Pompeja te katastrofa koja je snašla Maje.
Apocalypse
U filmu nastupaju James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee i Sophie Turner na strani pozitivaca. Negativce predvodi Oliver Issacs u ulozi zlokobnog Apocalypsea, a podršku mu daju Alexandra Shipp, Olivia Munn te nezaobilazni Michael Fassbender u ulozi Magneta.

'X-Men: Apocalypse' u hrvatska kina dolazi u svibnju ove godine u distribuciji Blitz film i video.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode