Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'X-Men' idu dalje: Televizijska serija dobila je svojeg redatelja

None Foto: Adria.ign.com 3

Serija o mladim X-Menima stiže na televizijske ekrane, a prije nego što ju pogledamo, imat ćemo priliku vidjeti najpoznatijeg X-Mena, Wolverinea, u svojoj posljednjoj filmskoj avanturi

Filmaš Bryan Singer će režirati pilot epizodu još neimenovane X-Men televizijske serije za Fox, kako se čini.

Singer je navodno odabran za redateljsku stolicu jer je već režirao četiri filma u ovoj franšizi. Scenarij za prvu epizodu će napisati Matt Nix, najpoznatiji po svojem radu na špijunskoj seriji 'Burn Notice'.

Singer i Nix će također biti izvršni producenti pilot epizode, a ako sve prođe prema planu, također će producirati i ostatak prve sezone koju Fox tek treba odobriti.

Nadolazeća X-Men serija će biti koncipirana kao spinof, a pretežito će se baviti roditeljima poznatih nam mutanata. Oni će postati dio podzemnog pokreta otpora nakon što američka vlada počne sustavno diskriminirati mutante.

A prije nego što nam serija o mladim X-Menima stigne na televizijske ekrane, imat ćemo priliku vidjeti najpoznatijeg X-Mena, Wolverinea, u svojoj posljednjoj filmskoj avanturi. Naime, u ožujku nam u kina dolazi 'Logan: Wolverine', u distribuciji Blitza. Redatelj filma je James Mangold, dok ćemo u ulozi Logana gledati već svima poznatog Hugha Jackmana, a kao osnivač X-Mena, profesor Charles Xavier, nastupa još jednom Patrick Stewart.

Više informacija o ovom i nadolazećim X-Men (TV) projektima donosi IGN Adria.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!