Obavijesti

Show

Komentari 20

Yasserstain: Nadamo se da ovdje nećemo dobiti paštete

Yasserstain: Nadamo se da ovdje nećemo dobiti paštete
6

Novosadski youtuber u svojem je videu jednom prilikom spomenuo paštetu, pa su mu na okupljanju obožavatelji donijeli na desetke pašteta

VIDEO

Možda ga slična stvar čeka i u Zagrebu, gdje će se danas sa svojom ekipom u City Centru East u 18 sati družiti s obožavateljima.

- Trudimo se fotografirati sa apsolutno svima - rekao je Milan Inić (21), poznatiji kao Yasserstain. Nakon Vitalyja Zdorovetskiyja, osnivači YouTube kanala JoomBoos , Maša Zibar i Matej Lončarić , u Hrvatsku su doveli još jednu internet zvijezdu.

Milan sa svojim timom radi razne skečeve i parodije . Imaju više od 200.000 pretplatnika, a njihovi videoklipovi imaju 64 milijuna pregleda. Milan je posjetio i redakciju najčitanijih dnevnih novina 24sata gdje je snimio nove klipove. Snimanjem se počeo baviti prije šest godina. Krenuo je, kaže, iz zabave gledajući slične američke klipove. - Većinom me gledaju osnovnoškolci, pa mi je i odgovornost samim time veća - rekao je u jednom intervjuu.

VIDEO

Njegovi najpopularniji videi su: ‘Stvari koje nitko ne izgovara’, ‘Pet stvari koje mrzim kod...’, ‘Zbog sira’... Da ima velik utjecaj na djecu, govori i činjenica da je Milanu jednom prilikom učitelj donio školski imenik da ga potpiše. Youtuber je na dnevnik zatim napisao: ‘Yasserstain, učite’. Zarada od videa, kaže, nije velika.

- Mnogi misle kako mi zgrćemo milijune i da sve ovo radimo samo zbog novca, ali to je, naravno, samo njihovo mišljenje - rekao je youtuber, koji studira filmsku montažu na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu. Dodaje da mu je cilj nasmijati djecu kao što su njega nekoć nasmijavali crtići, a negativnih komentara, kaže, uvijek ima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin