Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Yoko Ono završila u bolnici: Imala je moždani ili infarkt?

None Foto: Pixsell

Američka mreža CBS objavila je ranije da je Ono, koja je nedavno napunila 83, odvezena u bolnicu zbog mogućeg moždanog ili srčanog udara, navodeći policijske izvore

Yoko Ono, umjetnica i udovica nekadašnjeg člana Beatlesa Johna Lennona, hospitalizirana je u petak navečer u New Yorku, objavili su mediji. 

Britanski Daily Mail navodi njezina izdavača Elliota Mintza koji je rekao da je smještena u bolnicu zbog gripe po savjetu njezina liječnika.

Američka mreža CBS objavila je ranije da je Ono, koja je nedavno napunila 83, odvezena u bolnicu zbog mogućeg moždanog ili srčanog udara, navodeći policijske izvore.

Mintz je opovrgnuo da je pretrpjela udar, dodavši da je razumio da će biti puštena iz bolnice u subotu. Ono je pozvala svojeg liječnika koji joj je savjetovao da iz opreza ode u bolnicu.

Umjetnička karijera Yoko Ono uključuje više od pet desetljeća rada. Prošle je godine Muzej moderne umjetnosti u New Yorku priredio izložbu njezinih ranijih radova pokazujući kako su njezine ideje utjecale na razvoj umjetnosti šezdesetih godina prošlog stoljeća. 

Komentari (12)
  • Oj Djon je Lenon na Ono Joko bacio svoje oko. Bitlse je rasturila jer se stalno je durila. Star Ringo joj bio bingo, Mekartnija Pola zamisljala gola. Dzordza Harisona mamila je ona, a sada je Joko ostarila duboko.

    27. 2. 2016,   13:51
  • Ima ona moždani cijeli život.

    27. 2. 2016,   12:24
  • Dio si povijesti glazbe ma što drugi mislili. I još puno mogu reći ali, to je povijest koju znaju oni koji su to na PLOČAMA slušali

    27. 2. 2016,   13:16