Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

YouTube zvijezda je snimkom mrtvog tijela zgrozila javnost

None Foto: Privatni album 3

Amerikanac Paul je prešao granice dobrog ukusa i zgrozio glumca Aarona Paula, zvijezdu serije 'Breaking bad', koji ga je javno prozvao i rekao mu da smrt nije tema za internet pošalice

Američka YouTube zvijezda ispričala se javnosti nakon što je izazvala bijes objavivši video u kojem se vidi mrtvo tijelo nepoznatog čovjeka u Japanu. Logan Paul (22), koji ima više od 15 milijuna pretplatnika, 31. prosinca je snimio video pod nazivom 'Našli smo mrtvo tijelo u japanskoj šumi samoubojstava'. Tim postupkom je prešao sve granice dobrog ukusa, a zgrozio je i Hollywood. 

- Stvarno mi je žao ako sam ikoga povrijedio. Moja namjera je bila da ljudima povećam svijest o samoubojstvima i njihovoj prevenciji. Ljudski je griješiti - rekao je Paul. 

 

merry christmas mister

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Amerikanac je s prijateljima posjetio šumu Aokigaharu u Japanu. Područje, koje se prostire na 30 kvadratnih kilometara na sjeverozapadnom dijelu planine Fuji u Japanu, smatra se drugim mjestom s najvećim brojem samoubojstava u svijetu, a poznata je i kao Šuma samoubojstava ili More drveća. Logan je tamo s društvom pronašao tijelo čovjeka koji se objesio. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Stvarno mrzim što moram ovo reći, ali mislim da netko visi iza nas. Čak se jeb... ni ne šalim - rekao je Paul. Video isječak je pregledalo najmanje šest milijuna ljudi prije nego što ga je uklonio, a lice pokojnika je zamaglio. YouTuber je čak neukusno komentirao kako po 'ljubičastoj' boji ruku vidi da je čovjek preminuo tog jutra. 

- Ovaj video nije 'clickbait', ovo je najrealističniji video koji sam ikada stavio na svoj kanal. Mislim da je ovo bitan trenutak u povijesti YouTubea jer nitko nije snimio ovako nešto - rekao je Logan. No samo 24 sata kasnije, video je uklonio.

Zvijezda serije 'Breaking bad', Aaron Paul (38), YouTubera je javno osudio. 

- Kako si mogao, gadiš mi se! Ne mogu vjerovati da si uzor tolikim mladim ljudima. Pretužno, nadam se da će ih ovaj video osvjestiti. Samoubojstvo nije šala - rekao je glumac.

Njemu se pridružila i zvijezda 'Igre prijestolja', Sophia Turner (21). 

- Ovakve stvari nisu za šalu, srami se ako si time htio privući gledanost - rekla je glumica. 

DanTDM BOGATSTVO NA IGRAMA Najbogatiji YouTuber zaradio 105 milijuna kn na Minecraftu

Logan je peti najbogatiji YouTuber na svijetu prema časopisu Forbes sa zaradom od 12, 5 milijuna dolara, a postao je poznat zahvaljujući snimanju humorističnih videozapisa.

Vijesti o YouTuberima možete pratiti ovdje

Komentari (22)
  • Taj lik je totalno ufuran,umišljen,pun sebe,misli da je smiješan,krevelji se,ponaša ko malo dijete...I ono što je žalosno,klinci,mladež ga gledaju kao svog idola,toliki ga simpatiziraju,slijede...Točno da se zapitaš,zabrineš kamo ide ovaj svijet...A vele da na mladosti svijet ostaje :))

    2. 1. 2018,   14:02
  • Da, sve ono sto se dogadja drugima je fascinantno, smijesno. Pitam se da netko snimi vaseg bliznjeg i skrnavi po kojekakvim portalima?

    2. 1. 2018,   12:31
  • dobra ova plava

    2. 1. 2018,   15:51