Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

YouTuber Marco ostao u čudu: 'Vi samo razmišljate o novcu'

None Foto: Privatni album

Joomboos YouTuberi Petra Dimić, Marco Cuccurin, Gloria Berger i Doris Stanković posjetili su najbogatiju državu Europske Unije i drugu najbogatiju na svijetu - Luksemburg

Koja je prva stvar koja ti padne na pamet kad pomisliš na Luksemburg, pitao je YouTuber Marco Cuccurin lokalnu influencericu Lilian Youkhanu, a ona mu je bez imalo razmišljanja odgovorila: ‘Novac’.

Joomboos YouTuberi Petra Dimić, Marco Cuccurin, Gloria Berger i Doris Stanković posjetili su najbogatiju državu Europske Unije i drugu najbogatiju na svijetu - Luksemburg.

Foto: Privatni albumI

- Kakva je ovo banka? Nije ni čudo da se radi o tako luksuznoj zemlji - rekla je Petra kad je ugledala njihovu privatnu banku koja više nalikuje palači. Znamenitosti grada otkrivali su kroz razgovor s prolaznicima, ali jedva da su pronašli ijednog lokalca.

- Gdje su Luksemburžani? Pa ovdje su samo Belgijanci i Francuzi - čudio se Marco. Više od polovice stanovništva su stranci koji zbog posla svakodnevno emigriraju u tu državicu. Žive pristojno, ali kad bi zarađivali kao prosječni Hrvati, otprilike 6000 kuna, ne bi uspjeli pokriti ni mjesečni najam sobe, a kamoli stana.

- S takvom plaćom bih ovdje prosio na ulici - rekao je Venko Smugreski (48) iz Makedonije.

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Tema: JoomBoos

Komentari (15)
  • Moj bože ako djeca ovo gledaju stvarno nam dolazi generacija deb...

    24. 3. 2019,   10:34
  • 6000 kn je utopija većini hrvata. Neka proračunaju prosjek plaće do visine tog prosjeka pa neka objave, a ovo sve je prašina u oči...i varam te bože.

    24. 3. 2019,   10:39
  • Marco prica gluposti neka si on kupi nesto bez novaca.

    24. 3. 2019,   10:28