Obavijesti

Show

Komentari 20

Youtuberica se hvali: U minuti znam zaraditi 60 tisuća kuna

Youtuberica se hvali: U minuti znam zaraditi 60 tisuća kuna
8

Iako danas u nekoliko minuta može zaraditi stotine tisuća kuna, prije pet godina vodila je drugačiji život. Emily je napustila školu zbog vršnjačkog nasilja i bila je depresivna te se nije željela družiti s drugim studentima

VIDEO

YouTube zvijezda Emily Canham pohvalila se kako u minuti može zaraditi čak i do 8.000 eura (oko 60 tisuća kuna), piše The Sun. Modnu i beauty blogericu na društvenoj mreži prati više od 670 tisuća ljudi, a u vezi je s pjevačem Jamesom Bourneom (36).

No prije samo pet godina, vodila je drugačiji život. Emily je napustila školu zbog vršnjačkog nasilja i bila je depresivna. Nije htjela provoditi vrijeme sa drugim studentima, pa je počela da vloguje. Kaže da je vlogovanje imalo znatan utjecaj na njeno mentalno zdravlje i da ju je upravo YouTube izvukao s dna.

- Škola nije bila najbolje mjesto za mene kao za kreativnu osobu. Bila sam žrtva nasilja. U srednjoj školi je nisam htjela da budem u to uključena u razgovor s drugima, izolirali su me. Zato sam se sama povukla iz te situacije. Nastavila sam učiti kod kuće, jer mi je psihički bilo teško, osjećala sam se zarobljeno i depresivno - otkrila je. Danas putuje svijetom i redovan je gost na crvenim tepisima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Volim biti ispred kamere, bit ću na YouTubeu zauvijek bez obzira na to šta ću još raditi... YouTube će biti nešto čime će se uvijek baviti. U početku je to bio samo hobi i tu sam upala slučajno - kaže Emiy te dodaje da se ipak već u siječnju 2015. sve pretvorilo u ozbiljan posao, ali je prvi konkretan novac zaradila tek prije dvije godine.

- Sjećam se kad sam dobila prvi novac od YouTube reklama. Mislila sam kako je to lud da budem plaćena za nešto što mi donosi toliko radosti - kaže Emily. Priznala je kako može zaraditi veliku svotu novaca za minutu posla te da je zaposlila agenta koji se brine o njenim financijama. Osim posla ide joj i ljubavni život. 

- Bila sam zbunjena zbog prevelike razlike u godinama, željela sam da znam njegove namjere prije nego što započnemo bilo što pa bili prijatelji prije nego što smo počeli nešto više - objasnila je te dodala da još nemaju nikakve planove za budućnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…