Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za četiri minute bubnjanja u pjesmi 'Julie' kupio sam si stan

None Foto: Pixsell/PrivatniAlbum/24sata 13

Kada je Stavros prešao sa sviranja na pjevanje mnogi su bili skeptični, ali uspio ih je razuvjeriti. Veliku ulogu tu je imao Rajko Dujmić na čiji je nagovor snimio pjesmu 'Kad se prijatelji rastaju'

Jasmin Stavros (63) ne miruje ni nakon gotovo pola stoljeća na estradi. Legendarni glazbenik i dalje marljivo radi, a od brojnih novih pjesama izdvojio je duet s Duškom Lokinom (75) naziva 'Momačka večer'   .

POGLEDAJTE VIDEO:

Jasmin Stavros o duetu s Duškom Lokinom, "Momačkoj večeri" i obožavateljicama: "S Duškom je uvijek zabavno surađivati" Gost u studiju: Jasmin Stavros Voditeljica: Ana Lukiček

Objavljuje 24sata u 4. travnja 2018

- Lokin i ja se nismo još ni vidjeli. Svatko je posebno snimio svoju dionicu - kaže Stavros koji živi u Jastrebarskom, a tamo ima i studio. Dodaje kako mu je jako bitno da, kada s nekim snimi duet, s tom osobom može i nastupati, a to s Lokinom nije problem.

Foto: 24 sata

Nesuđeni nogometaš prisjetio se svojih početaka i vremena kada je svirao bubnjeve. Dodaje kako je to bilo vrijeme sjajne zarade pa je tako za četiri minute bubnjanja u pjesmi 'Julie', Danijela Popovića, kupio stan. 

'PRIJATELJI ZOVITE MI NJU' Grdović, Pejaković i Stavros u novoj himni za razbijanje čaša

Kada je prešao na pjevanje mnogi su bili skeptični, ali uspio ih je razuvjeriti. Veliku ulogu tu je imao Rajko Dujmić na čiji je nagovor snimio pjesmu 'Kad se prijatelji rastaju'. Danas, kaže, najviše uživa u svome poslu, a bez problema odradi  trosatnu gažu.

- Meni je drago kad se ljudi vesele. Žao mi ih je ostaviti pa produžim još pola sata. Pa opet produžim za par pjesama pa putnu za kraj - smije se glazbenik.

Foto: 24 sata

Otkrio je kako neke pjesme ne izvodi jer su premotivne. Posvetio je pjesmu pokojnom ocu, ali i majci naziva 'Samo majka zna' koja mu je jedna od dražih.

Za CMC festival sprema poseban nastup koji će uključivati i klapu. Riječ je vrlo zanimljivoj i 'zafrkantskoj' pjesmi naziva 'Pita C.I.A, pita policija'.

Nagradna igra - izvlačenje NEOČEKIVANI DAR Za Božić: Novi Mitsubishi Eclipse Cross ostaje u Zagrebu

- Pjesma je pravo ludilo. prava ljetna, za opuštanje - dodaje glazbenik koji je u posljednje vrijeme jako tražen i u susjednoj Sloveniji.

- Bili smo Grdović i ja prije nekoliko dana. Koncert je trajao šest sati. To je bio pravu urnebes - otkrio je glazbenik i dodao kako s kolegom Mladenom Grdovićem nikad nije dosadno.

Foto: Igor CC Kelčec

- Govori on meni: 'Staki, kad dođe na mene red, samo me udri laktom' - našalio se. Na penziju ne pomišlja jer, kako sam kaže, više nema dokazivanja, to je sami gušt.

- Imam samo jedan problem - koju pjesmu ne otpjevati na koncertu - kaže,

Foto: Denis Lončar/privatni album

Komentari (82)
  • Stari moj pa ti onda da bubnjaš 24 sata odplatio bi cijeli HR vanjski dug!!! Svaka čast!

    4. 4. 2018,   14:49
  • Uz dužno poštovanje fanovima, meni nikad ni u kom pogledu baš nije sjeo... ali, o ukusima...

    4. 4. 2018,   16:29
  • Ovaj od kombinacije botoksa i alkohola ne moze 3 riječi razgovjetno izgovorit

    4. 4. 2018,   16:13