Obavijesti

Show

Komentari 0

Za Hrvaticom se okretali čak i prolaznici: 'Dobila sam ružu...'

Za Hrvaticom se okretali čak i prolaznici: 'Dobila sam ružu...'
3

Ostvarila mi se jedna od mojih najvećih želja. Piknik ispred Eiffelova tornja i nevjerojatan zalazak sunca, rekla je YouTuberica Petra Dimić...

VIDEO

Spremni, pitao je producent Dario Radičević svoju JoomBoos YouTube četvorku - Petru Dimić, Gloriju Berger, Marca Cuccurina i Doris Stanković. Tog četvrtka u sedam sati, pospani, ali euforični, okupili su se u Zračnoj luci “Franjo Tuđman” kako bi otputovali u deset gradova Europske unije.

No nisu išli sami. Kao poseban gost tijekom cijelog putovanja pratila ih je igračka “jaje”.

- Ovo jaje će se zvati Buraz - rekla je Gloria.

Prva stanica im je prijestolnica Francuske, Pariz. U gradu svjetla, ljubavi, mode, kulture i kulinarstva svatko od naših mladih youtubera pronašao je nešto po vlastitom izboru.

- Ostvarila mi se jedna od mojih najvećih želja. Piknik ispred Eiffelova tornja i nevjerojatan zalazak sunca. Skroz sam uživala i preporučila bih to svakome. Pariz ‘vrvi’ ljubavnim parovima, ali ja nisam bila s dečkom. Taj neprocjenjivi trenutak doživjela sam s best frendicama Glorijom i Doris. Početku našeg Eurotripa nazdravile smo šampanjcem - rekla je Petra, koju na društvenim mrežama prati više od pola milijuna ljudi, a tamo je poznatija kao SaamoPetraa.

Oduševila ju je i pristupačnost lokalaca. Jedan od njih na ulici joj je poklonio ružu.

Avanturistice Gloriju i Doris najviše su se dojmili romobili.

- Ne možete vjerovati koliko Parižani ludo voze automobile. Ubacuju se jedan drugome u trak, na cesti je baš kaos. Vozačica sam, ali iskreno ne znam bih li se ikad usudila u Parizu sjesti za volan. Zato sam se odlučila za romobil. Njime možeš kamo god hoćeš - rekla je Gloria.

Novi JoomBoosov youtuber Marco Cuccurin inače se školuje za kuhara, a u Francuskoj su ga posebno zainteresirali restorani s Michelinovim zvjezdicama. Pariz ima čak deset restorana koji imaju tri zvjezdice, a u svijetu ih jedino više ima Tokio.

No naša JoomBoos ekipa u Pariz nije stigla samo kako bi uživala. Imaju misiju potaknuti mlade da glasuju na izborima za Europski parlament od 23. do 26. svibnja.

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada