Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za 'Savršenog' će se boriti i Barbara te pjevačica Nuša...

None Foto: RTL 4

Jedna je Zagrepčanka i trenutačno radi u ugostiteljstvu, a druga je slovenska pjevačica koja dolazi iz malog mjesta pokraj Maribora

Druga sezona showa 'Gospodin savršeni' stiže na jesen, a produkcija je do sad otkrila nekoliko kandidatkinja. Jedna od njih je Barbara Mucić (21). Ona dolazi iz Zagreba i trenutačno radi u ugostiteljstvu, piše RTL.HR.

Foto: RTL

Za Gospodina Savršenog borit će se i slovenska pjevačica Nuša Rojs (28), koja dolazi iz malog mjesta pokraj Maribora.

Foto: RTL

Konkurencija će im biti 19-godišnja studentica prava Silvia Pokrajac, studentica medicine Samra Čataković (23), fizioterapeutska tehničarka iz Sarajeva, Maja Đukanović (28), zatim Gabrijela Divković (21) koja dolazi iz Novske, a studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tu su još i Monika Kelčec (30), koja radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo te Emily Živčić (24). Ona dolazi iz Duge Rese, a studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Foto: RTL

Nova sezona, koja će biti paprenija, vatrenija i prepuna obrata, snimana je po cijeloj Hrvatskoj i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog.

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Komentari (22)
  • koje je ovo totalno poniženje za ženu. Gdje su sad te razne feminističke udruge?

    22. 8. 2019,   19:40
  • Kad ih ovako vidim, ne mogu znati koju će izabrati, ali mogu znati koje neće izabrati...

    23. 8. 2019,   11:57
  • članci o mr. svršenom su zaštićeniji od ličkih medvjeda

    23. 8. 2019,   11:35