Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za silikone iskeširala 650.000 kuna pa završila na operaciji...

None Foto: Instagram/kolaž 6

Nisam imala energije, imala sam podočnjake, kronične bolove u vratu i leđima, nisam mislila da bi silikoni mogli biti krivac. Nakon što se pojavio i svrbež u očima, znala sam da nešto nije u redu, priznala je potresena manekenka

Manekenka i bivša profesionalna hrvačica Bobbi Billard (43) na povećanje grudi potrošila je više od 100 tisuća dolara, odnosno preko 650 tisuća kuna. Kako prenosi britanski Daily Mail, američka manekenka stavljala je silikone čak devet puta, a onda završila na operaciji na uklanjanju nakon što je, kako kaže, imala probleme sa zdravljem.

Foto: Instagram

- Osjećala sam kao da imam otrove u svome tijelu. Nakon dva desetljeća silikona u grudima, mislim da je moje tijelo odlučilo reći: 'Sad je dosta!' - rekla je Billard koja je prvo povećanje grudi napravila sa samo 18 godina.

Godinama se borila sa zdravstvenim problemima, pogotovo bolovima u vratu i leđima, ali ih, kako tvrdi, nikad nije povezivala sa silikonima.

Foto: Instagram

- Nisam uopće imala energije, imala sam podočnjake, kronične bolove u vratu i leđima, nisam ni mislila da bi silikoni mogli biti krivac za moje loše zdravstveno stanje. Nakon što se pojavio i svrbež u očima koji nisam imala s čim povezati, znala sam da nešto nije u redu - priznala je potresena manekenka koja se za pomoć obratila korisnicima društvenih mreža. Tek je tamo shvatila o čemu se radi i da su upravo implantanti razlog njezinog lošeg stanja.

JAVNO PRIZNALE ZAHVATE Pionirke plastičnih operacija: Silikoni su njihovi najveći aduti

- Potrošila sam više od 100 tisuća dolara na silikonske grudi i kako bih izgledala bolje. Bila sam model i od mene se očekivalo da izgledam dobro, našla sam se pod velikim pritiskom okoline. Nisam imala drugog izbora, morala sam povećati grudi. Sada mi je žao, ali vrijeme ne mogu vratiti - otkrila je Billard koja se odmah nakon uklanjanja prvih silikona, osjeća mnogo bolje nego prije.

Foto: Instagram

- Čitavi postupak odstranjivanja svih mojih silikona još uvijek nije gotov, ali već se sad osjećam mnogo bolje nego prije. Neću lagati, moje grudi sad izgledaju grozno, vise i ružne su, ali barem mi je zdravlje mnogo bolje. Prvi put nakon dugog vremena, sretna sam i zdrava - njezine riječi prenosi britanski Daily Mail

Pratite nas na našem Instagram profilu!

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Komentari (20)
  • Kako znaju biti te silikone gadne, kao 2 loptice negdje ispod koze a pomisli da je najlijepsa zbog toga. Pa corav vidi da su fake

    23. 3. 2019,   06:52
  • Majka priroda što da-zakon!Prirodnu ljepotu nemože ništa nadmašit i neznam čemu "plastificiranje" žene...

    23. 3. 2019,   06:37
  • Sad bi joj neurokirurg morao besplatno operirati mozak. Možda joj podigne IQ s 2 na 65.

    23. 3. 2019,   07:57