Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žanamari prošetala u haljinici i ukrala pažnju na modnoj reviji

None Foto: Pixsell 14

GUŽVA U GLEDALIŠTU Bivša manekenka Gianna Apostolski (40), poznata kao ‘voditeljica Golih vijesti’, s prijateljima je radila selfije u prvom redu

Brojne poznate dame pohrlile su jučer u splitsku galeriju Meštrović gdje je 17 hrvatskih dizajnerskih kuća, dizajnerica i dizajnera predstavilo kreacije na modnoj reviji 'Montura Fashion Destination'. Ipak, više od samih revija, pažnju su plijenile gošće svojim modnim stilom. 

Pjevačica Žanamari Perčić (36) prošetala se u uskoj haljini kojom je istaknula liniju. Pohvalila se kako je pila koktele, a umjesto supruga Maria Perčića (31) došla je u pratnji prijateljice. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Poduzetnica Snježana Mehun (47) 'isfurala' je gladijatorice na petu, a društvo joj je pravila bivša Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman (35). Dok se Antea odlučila za svečanu haljinu, Snježana je pokazala 'mladenački duh'. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara (31) došla je u kratkoj čipkastoj haljinici, a nakon revije požurila se na nastup kolege Petra Graše (42) u splitskom klubu. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivša manekenka Gianna Apostolski (40), poznata kao ‘voditeljica Golih vijesti’, s prijateljima je radila selfije u prvom redu. I ona je, poput kolegica, obukla kratku haljinu, a pokazala je i preplanulu put. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin (66) družila se s kolegicom Reginom Jeger, osnivačicom UMAHA, udruženja menekenka Hrvatske. U veselom raspoloženju popratile su cijelu reviju. 

VIDI OVO: 10 stvari koje se događaju samo u pornićima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Komentari (64)
  • Mehunka je izbacila plinske boce

    2. 6. 2018,   15:17
  • Ovo je elitna prostitucija

    2. 6. 2018,   15:40
  • "Poduzetnica" Snježana Mehun hahahahaha

    2. 6. 2018,   15:28