Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zadnje objave zvijezda: Ovo su napisali netom prije smrti

<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="et" dir="ltr">oinka oikna oinka why you awake</p>&mdash; Amy Winehouse (@amyjademermaid) <a href="https://twitter.com/amyjademermaid/status/94234059206688769">July 22, 2011</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>
None Foto: Pixsell 13
<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">What do you have up your sleeve for your love tomorrow??? <a href="https://twitter.com/hashtag/getexcited?src=hash">#getexcited</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ValentinesDay?src=hash">#ValentinesDay</a></p>&mdash; Reeva Steenkamp (@reevasteenkamp) <a href="https://twitter.com/reevasteenkamp/status/301656335106310144">February 13, 2013</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>

Kao svojevrsni spomenar, profili na društvenim mrežama pokojnih zvijezda postoje i dan danas, stoga još uvijek možemo vidjeti što su napisali netom prije smrti

'Oinka oinka oinka, zašto ste još budni', napisala je pokojna pjevačica Amy Winehouse 22. srpnja 2011. godine. Već sljedeći dan, 27-godišnja Amy je umrla. To joj je bila prvo objava od veljače te godine. Njen otac je nedavno otkrio da je Amy saznala da je trudna prije smrti.

PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Smrt Coryja Monteitha potresla je mnoge, a osobito njegove kolege iz hit serije 'Glee'. Manje od 24 sata prije nego što se predozirao, glumac je objavio duhovitu reakciju na film 'Sharkando': 'O, pa to je tornado morskih pasa'.

PIXSELL

Paul Walker , koji je poginuo u prometnoj nesreći, u posljednjoj objavi na Twitteru promovirao je svoj posljednji film 'Brzi i žestoki 7' te napisao: 'Dečki se vraćaju. Hoćete li biti spremni?'. Uz riječi, objavio je i fotografiju sebe s Vinom Dieselom i Tyreseom Gibsonom.

PA/Pixsell

Legendarni glumac Robin Williams , koji si je oduzeo život u 63. godini, svoje posljednje objave na Twitteru i Instagramu posvetio je svojoj kćeri Zeldi Rae Williams (26), kojoj je čestitao rođendan.

'Sretan rođendan gospođici Zeldi Rae Williams. Napunila je četvrt stoljeća, ali će uvijek biti moja malena curica. Volim te', napisao je glumac, a uz čestitku je objavio fotografiju na kojoj u naručju drži malenu Zeldu. Samo 11 dana nakon toga, Robin se ubio.

Instagram

Leonard Nimoy, najpoznatiji kao 'Spock' iz serijala 'Zvjezdane staze', napisao je dirljivu poruku pet dana prije nego što je umro u 84. godini od posljedica bolesti pluća.

'Život je kao vrt. Postoje savršeni trenuci, ali nisu sačuvani, osim u sjećanju. Živi dugo i uspješno (LLAP)', napisao je Nimoy pet dana prije smrti.

PA/Pixsell

Posljednja objava južnoafričke manekenke Reeve Steenkamp je za naježiti se. Reevu je 2013. godine na Valentinovo ubio dečko, paraolimpijac Oscar Pistorius (28).  Manekenka je dan prije smrti napisala: 'Čime iznenaditi svoju ljubav sutra????' Reeva je imala 29 godina.

Twitter
Komentari (39)
  • Mujo na umoru :........ Umire Mujo ,strefio ga vec treći infarkt,pa ga pita doktor: jel ima posebnu želju za kraj. Imam, da u papire napišeš da sam umro od side... _Ajde Mujo, budi ozbiljan, nisi nikad imao triper, a kamo li sidu.... _Kako da napišem tako nešto? _Znam da je bez veze, al" samo to te molim da napišeš... Ali zasto? E pa pod jedan,dobiću lijep plehani sanduk i besplatnu sahranu od države.... Pod dva; poslje ovog niko neće smeti da pipne Fatu... Pod tri: i one što su je dosad pipnuli strefiće srce kao i mene :))))

    27. 8. 2015,   13:38
  • 24,možete vi niže,gluplje,stupidnije ????

    27. 8. 2015,   12:46
  • uff..čime iznenaditi svoju ljubav sutra...to je bilo strašno iznenađenje...:(((

    27. 8. 2015,   12:46