Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nagradila se novim grudima: Hana diplomirala s 'peticom'

None Foto: Tomislav Miletić/Pixsell 5

Na otvorenju sezone caffe bara Del Pe Pe Hana Tabaković otkrila je Jasmini Al Ghamel i Stefani Hohnjec da se nagradila punom peticom nakon što je diplomirala

Draga, opet su ti narasle grudi. Žena sam i ne mogu prestati zuriti u njih. Sigurno si se operirala, upitala je kroz smijeh Libijka, Jasmina Al Ghamel, Hanu Tabaković.

Voditeljica je pogledala u svoje grudi i tajanstveno se nasmiješila. U razgovor se umiješala i manekenka Stefany Hohnjec.

- Tvoje su puno veće od mojih i različitog su oblika - zaključila je Hohnjec i pogladila se po svojim grudima.

Hana je tada ponosno otkrila da je diplomirala novinarstvo u srpnju i nagradila se novim grudima.

- Sad imam punu peticu i zadovoljna sam - objasnila je prijateljicama koje su je u potpunosti razumijele.

Nove grudi platila je, kaže, 30.000 kuna. Poznate cure pojavile su se na otvorenju sezone zagrebačkog caffe bara Del Pe Pe u centru grada koji je postao omiljen među 'zlatnom zagrebačkom mladeži'. Došle su same, a tad je tema razgovora skrenula na seks. Požalile su se jedna drugoj da to rijetko rade i da ne mogu pronaći dečka. Nakon toga su popile šampanjac, a do njihovog stola došli su tamburaši i cure su zaplesale. Najveselija je bila Hohnjec koja se čak okušala u žongliranju s narančama. Kasnije na otvorenju pojavio se i Igor Štimac u društvu prijatelja.

Komentari (84)
  • A tko je Hana Tabaković?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

    22. 9. 2011,   15:20
  • Ovaj članak je napisan kao sastav u osnovnoj školi. Moja prijateljica, seka i ja smo se igrale kod mene u sobi. Prijateljica mi je rekla; "Imaš lijepu novu majicu!" Ja sam joj odgovorila: "Hvala, dobila sam 5 iz matematike pa me mama nagradila!" Tada je moja seka spomenula dečka iz susjednog razreda pa smo razgovarali o njemu. Baš je sladak !

    22. 9. 2011,   16:17
  • Ne al sad stvarno tko je ona, ja se ne zaj....

    22. 9. 2011,   15:26