Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagreb Chill&Grill! Edo Maajka sutra će otvoriti tulum godine

None Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL 5

Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola je festival najbolje cuge, klope i mjuze na jednom mjestu. Tulum godine na otvorenom trajat će od 28. travnja do 1. svibnja na Bundeku. Upad je besplatan

Reper Edo Maajka (38) priprema se za koncert na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca Cola. S nestrpljenjem očekuje svoj nastup danas na Bundeku. 

- Publika, osim mojih starih hitova, može očekivati i nove pjesme. Čuti će i kako zvučim uživo sa svojim novim bendom – kaže Edo. Iako je maher u pisanju hip-hop tekstova, glazbenik voli i dobar grill.
- Ja sam super za pripremu grilla, ali nakon prve ture ispečene hrane pada mi koncentracija. Onda tražim zamjenu da netko drugi okreće, a ja smaram ljude – smije se Maajka.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Dodaje kako je nedavno sa suprugom, izraelskom scenaristicom Lilah (41) te kćerima May (18) i Yasmin (5) bio kod frendova na grilanju. Zbog atraktivne Izraelke se prije pet godina odselio u Tel Aviv, a sad je mir ponovno pronašao na zagrebačkoj adresi. Edo je zbog seljenja kušao specijalitete raznih podneblja, a za suprugu kaže da je bolja kuharica od njega.

- Ja sam brži u kuhinji, ali je Lilah bolja i kreativnija. Njezina hrana je ukusnija. Ja sam majstor za juhe i tu titulu u kuhinji ne gubim – smije se Edo. S obitelji je nerazdvojan, pa supruga i kćeri rado dođu na njegove nastupe. Iako je rođen u Brčkom, Edo je nakon povratka iz Tel Aviva ipak odabrao Zagreb.

- Odrastao sam ovdje i uvjeti za život su puno bolji od uvjeta u BiH. Najbitnije je to što moja žena ima obitelj koja živi u Zagrebu već više od 20 godina – kaže Edo, pravog imena Edin Osmić.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

S Lilah je čekao da njezina kći May iz prethodnog braka napuni 18 godina kako bi se cijela obitelj vratila u Zagreb.

- Inače bismo došli i ranije. Zagreb je puno jeftiniji od Tel Aviva, a ovdje nema ni rata već dugo – kaže Maajka. U Izraelu mu nisu nedostajali koncerti i nastupi jer je, kaže, barem jednom mjesečno nastupao negdje na Balkanu ili u Europi.

- U Tel Avivu sam uživao u anonimnosti na cesti i u njoj uživam kad god odem tamo, to je zakon – smije se glazbenik. Za kćeri kaže da je trenutačno svaka u svojem svijetu zanimacija.

- Starija May je tinejdžerica, ima dečka i internet. Mlađa Yasmin ima lutkice, YouTube i kostime za glumu. Volim ih i nemrem živjeti bez njih – kaže Edo. Sa suprugom Lilah pretežno komunicira na engleskom jeziku.

- Koristimo dosta hrvatskih i hebrejskih riječi. Koristimo još puno izmišljenih riječi i izraza – kaže reper. Ovaj mjesec izdaje novi singl “Dolazim i odlazim”, a novi album planira nakon ljeta. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Osim nastupa Ede Maajke u 20:00 sati, posjetitelje Chill&Grill festivala u petak će vas cijeli dan zabavljati i popularni DJ-jevi. Grill delicije će pripremati Dario Lide, a organizirano je i gastro natjecanja za posjetitelje. Osim u poslasticama s roštilja, gosti će moći ćete uživati i u jelima popularnih zagrebačkih restorana, a za okrijepu osigurane su Coca-Cole te čak sedam hrvatskih craft piva i kokteli s Jack Daniel'som. Kada se 'umorite' od fine klope, tu je i chillout zona gdje ćete se moći zavaliti u ležaljke i čitati novine dok ispijate pivo.

Foto: 24 sata Foto: 24 sata Foto: 24 sata Foto: 24 sata

Komentari (3)