Obavijesti

Show

Komentari 3

Zagreb Chill&Grill! Edo Maajka sutra će otvoriti tulum godine

Zagreb Chill&Grill! Edo Maajka sutra će otvoriti tulum godine
5

Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola je festival najbolje cuge, klope i mjuze na jednom mjestu. Tulum godine na otvorenom trajat će od 28. travnja do 1. svibnja na Bundeku. Upad je besplatan

VIDEO

Reper Edo Maajka (38) priprema se za koncert na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca Cola. S nestrpljenjem očekuje svoj nastup danas na Bundeku. 

- Publika, osim mojih starih hitova, može očekivati i nove pjesme. Čuti će i kako zvučim uživo sa svojim novim bendom – kaže Edo. Iako je maher u pisanju hip-hop tekstova, glazbenik voli i dobar grill.
- Ja sam super za pripremu grilla, ali nakon prve ture ispečene hrane pada mi koncentracija. Onda tražim zamjenu da netko drugi okreće, a ja smaram ljude – smije se Maajka.

Dodaje kako je nedavno sa suprugom, izraelskom scenaristicom Lilah (41) te kćerima May (18) i Yasmin (5) bio kod frendova na grilanju. Zbog atraktivne Izraelke se prije pet godina odselio u Tel Aviv, a sad je mir ponovno pronašao na zagrebačkoj adresi. Edo je zbog seljenja kušao specijalitete raznih podneblja, a za suprugu kaže da je bolja kuharica od njega.

- Ja sam brži u kuhinji, ali je Lilah bolja i kreativnija. Njezina hrana je ukusnija. Ja sam majstor za juhe i tu titulu u kuhinji ne gubim – smije se Edo. S obitelji je nerazdvojan, pa supruga i kćeri rado dođu na njegove nastupe. Iako je rođen u Brčkom, Edo je nakon povratka iz Tel Aviva ipak odabrao Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odrastao sam ovdje i uvjeti za život su puno bolji od uvjeta u BiH. Najbitnije je to što moja žena ima obitelj koja živi u Zagrebu već više od 20 godina – kaže Edo, pravog imena Edin Osmić.

S Lilah je čekao da njezina kći May iz prethodnog braka napuni 18 godina kako bi se cijela obitelj vratila u Zagreb.

- Inače bismo došli i ranije. Zagreb je puno jeftiniji od Tel Aviva, a ovdje nema ni rata već dugo – kaže Maajka. U Izraelu mu nisu nedostajali koncerti i nastupi jer je, kaže, barem jednom mjesečno nastupao negdje na Balkanu ili u Europi.

- U Tel Avivu sam uživao u anonimnosti na cesti i u njoj uživam kad god odem tamo, to je zakon – smije se glazbenik. Za kćeri kaže da je trenutačno svaka u svojem svijetu zanimacija.

- Starija May je tinejdžerica, ima dečka i internet. Mlađa Yasmin ima lutkice, YouTube i kostime za glumu. Volim ih i nemrem živjeti bez njih – kaže Edo. Sa suprugom Lilah pretežno komunicira na engleskom jeziku.

- Koristimo dosta hrvatskih i hebrejskih riječi. Koristimo još puno izmišljenih riječi i izraza – kaže reper. Ovaj mjesec izdaje novi singl “Dolazim i odlazim”, a novi album planira nakon ljeta. 

Osim nastupa Ede Maajke u 20:00 sati, posjetitelje Chill&Grill festivala u petak će vas cijeli dan zabavljati i popularni DJ-jevi. Grill delicije će pripremati Dario Lide, a organizirano je i gastro natjecanja za posjetitelje. Osim u poslasticama s roštilja, gosti će moći ćete uživati i u jelima popularnih zagrebačkih restorana, a za okrijepu osigurane su Coca-Cole te čak sedam hrvatskih craft piva i kokteli s Jack Daniel'som. Kada se 'umorite' od fine klope, tu je i chillout zona gdje ćete se moći zavaliti u ležaljke i čitati novine dok ispijate pivo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...