Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagrebački radio dijeli silikone: Tražimo najveću dasku u gradu

None Foto: 3

Za prijavu kandidatkinje trebaju snimiti video s razlozima zašto bi baš ona trebala biti izabrana za Extra bOObs, a stručni žiri odlučit će se za najkreativniji...

Zagrebački cajkaški radio Extra FM jučer je pokrenuo nagradnu igru Extra bOObs. U suradnji s dr.med. Dujom Ostojićem i njegovom privatnom ordinacijom nude besplatnu ugradnju implantata u grudi.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Pixabay

Prijave traju do 8.ožujka ove godine. Stručni žiri Extra FM-a odabrat će po jednu finalisticu iduća tri petka, počevši od ovog tjedna. Dobitnica nagradne igre će biti izabrana u ponedjeljak, 11. ožujka. Za prijavu kandidatkinje trebaju snimiti video s razlozima zašto bi baš ona trebala biti izabrana za Extra bOObs, a stručni žiri odlučit će se za najkreativniji.

 

Nakon što posljednja finalistica bude izabrana na Instagram profilu, EXTRA FM-a će objaviti snimke svih triju finalistica, svaku objavu zasebno, a objava one finalistice, koja skupi najviše lajkova do ponedjeljka 11. ožujka do 20h, osvojit će Extra bOObs!

NAJGORE OSOBINE SVIH ZNAKOVA: Škorpione svi preziru jer su opsesivni i ljubomorni, ali ovaj znak je najgori

Komentari (38)
  • Bolje i da ostanu 'daske'nego da dobiju neke kineze i izgube glavu...Partner u zanosu strasti stisne,ona vrisne i 💣💣

    19. 2. 2019,   11:26
  • Bolje da dijele aparatice za usi

    19. 2. 2019,   11:20
  • Sve za cim vecu slusanost, jel?! Kakve su danasnje zenske, bolje bi bilo promovirat neke knjige na bazi psihologije, da se volite takve kakve jeste, a ne da stavljate plastiku u sebe!

    19. 2. 2019,   11:31