Obavijesti

Show

Komentari 62

Zahladili su odnose? Severina o obitelji Kojić dugo ni slova...

Zahladili su odnose? Severina o obitelji Kojić dugo ni slova...
7

Severina je nakon skandala s fotografijama na kojima je navodno naga utjehu pronašla kod majke, a od Kojićeve obitelji oglasila se jedino njegova majka Dobrija...

VIDEO

Sa Severinom gulim paprike za ajvar, hvalio se svojedobno njezin svekar Dragan Kojić Keba (57), no čini se da od zajedničkog pravljenja zimnice ove godine neće biti ništa. Što su ogulili, ogulili su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Šuška se kako je između Seve i Kebe zahladilo jer mu pjevačica nije došla na jedno obiteljsko slavlje, tvrdi izvor blizak folk pjevaču. Od tada su se odnosi, tvrdi naš izvor, promijenili. A počelo je dobro.

Povratak: Severina je nakon afere ponovno na pozornici...
Povratak: Severina je nakon afere ponovno na pozornici...

Kad im je Severina (46) prvi put došla u posjet na beogradsku Bežanijsku kosu, Keba joj je za ručak htio napraviti lososa, ali skromna Seve je rekla da su ćevapi dovoljni. Seve je obitelj Kojić ugostila i u rodnom Splitu pa je tako svojedobno nosila i iste cipele kao svekrva, oxfordice Stella McCartney, koje stoje oko 5000 kuna. 

Keba je viđen i kako sa sinom pjevačice, Aleksandrom (6), obilazi splitski šoping centar gledajući mu igračke. Severina je donedavno redovito na svojim društvenim mrežama objavljivala fotografije s obitelji Kojić, no sad već dugo svekru i svekrvi nije posvetila ni slike ni statusa. 

Zahladili odnose: Severinin svekar Dragan Kojić Keba pjevačici je zamjerio jer se nije pojavila na obiteljskom slavlju. Od tada su im odnosi zahladili

Svekrva Olja prije nekoliko dana proslavila je 53. rođendan, a Seve joj nije čestitala na svojoj društvenoj mreži nego na Igorovoj tek joj uputivši čestitku. To ne bi bilo neobično da joj Seve dosad nije redovito upućivala birane riječi pa se tako jednom pohvalila i da joj Olja zna zasvirati harmoniku. 

Revni suprug Keba fotografiju slavljenice objavio je na svojoj društvenoj mreži, a neki su mu od obožavatelja komentirali i da ima bolje obrve od supruge. Keba je, naime, nedavno tetovirao obrve i redovito ih održava u kozmetičkom salonu. 

Sevki žele sve najbolje

Pjevačica i suprug Igor Kojić (31) nisu bili ni na vjenčanju sina prve susjede Kojićevih u Beogradu, Lepe Brene. Seve se svojedobno fotografirala i s Brenom, no na svadbi se nije pojavila, navodno zbog Kojićevih. Sevini susjedi s Kozjaka kažu da nikad nisu vidjeli Kebu i suprugu u njihovu kvartu, dok Sevinu mamu, baku Anu, redovito viđaju.

Zaobišla Lijepu Našu: Severina procvjeta čim prijeđe Breganu
Zaobišla Lijepu Našu: Severina procvjeta čim prijeđe Breganu

Seve je nakon skandala s fotografijama na kojima je navodno naga utjehu pronašla kod majke, a od Kojićeve obitelji oglasila se jedino njegova majka Dobrija koja je rekla da je vidjela njezine gole slike te da Severini i njezinoj obitelji želi sve najbolje.

 Seve se nakon objave fotografija u srpskim medijima posvetila sinu Aleksandru, koji je postao prvašić. Susjedi je viđaju kako ga ujutro vozi u školu, a pomaže joj i nova najbolja prijateljica Iva Radić.

Bilo je skladno i veselo: Kebini roditelji zavoljeli su pjevačicu, no čini se da su odnosi malo zahladili

 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao