Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića

None Foto: pixsell/instagram/HRT 8

Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer, otkrio je glumac Milošević 'tajnu' vitke linije

Od kako je krenuo glazbeni show 'Zvijezde pjevaju' mnogi su gledatelji primijetili kako je voditeljica Barbara Kolar (48), koja je u voditeljskom duetu s Duškom Ćurlićem (51), opet vidno mršavija. 

Foto: HRT

Barbara nikada nije skrivala da godinama 'vodi bitku' s kilama, a razlika je bila i do 20 kilograma. Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Dobra linija se stvara za stolom, a ne u teretani - izjavila je Kolar koja je radila i test intolerancije na hranu. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Borbu s kilama dobila je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50). Za njezinu liniju zaslužna je liposukcijska dijeta za kojom je 'poludjela' gotovo cijela Hrvatska. Kolinda se od početka mandata borila s viškom kila, a sada svakodnevno pokazuje zavidnu liniju. 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Liposukcijska dijeta pogodna je za skidanje do 10 kilograma u relativno kratkom vremenskom periodu uz pomoć jednostavnih i lako dostupnih namirnica. Iako ova dijeta zabranjuje fizičku aktivnost, Grabar-Kitarović je tjelovježbu ipak uključila u dnevnu rutinu.

Foto: dalibor Urukalović/Pixsell

Liposukcijska dijeta zahtijeva poseban režim koji se bazira na povećanom unosu masti i proteina, a smanjenom unosu ugljikohidrata. Kolinda preferira ribu i piletinu s mnogo povrća. 

Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla 140316 | Autor: Goran Mehkek/PIXSELL Foto: Goran Mehkek/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković (48) postigao je rezultate u samo tri mjeseca i skinuo 17 kilograma. Navodno se odrekao slastica i nezdravih pića, a preskače i hranu u večernjim terminima. 

Zagreb: Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio predstavnike Svjetske banke | Autor: Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Prošle godine u lipnju šokirao je fotografijom s nogometne utakmice gdje se vidjelo da je 'natukao' popriličan broj kilograma. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'

'ZVIJEZDE PJEVAJU' 'Barbara drastično smršavila, a Danijela iznenadila dekolteom'

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije. Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. 

Foto: Privatni albumI

- Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi - našalio se Andrija koji priznaje da ponekad 'poklekne' na slatkiše. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

KĆERKA MICHAELA JACKSONA POKUŠALA SE UBITI? Javnost je zabrinuta za njezin život

Komentari (169)
  • oni izgubili sve te kile, Žalac ih pokupila

    17. 3. 2019,   13:18
  • Za dobru liniju ne morate ništa raditi, čak ni jesti 😁

    17. 3. 2019,   13:09
  • A nek se i za njih nešto lijepo čuje kad već nema ničeg dobrog u njihovom poslu.

    17. 3. 2019,   13:10
Message