Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zakopale ratne sjekire: Paris i Kim proslavile Božić zajedno

Nakon dugogodišnje svađe između Kim Karadshian i Paris Hilton, čini se kako su dvije prijateljice zakopale ratne sjekire i odlučile proslaviti Božić zajedno...

Svake godine obitelj Kardashian organizira božićnu proslavu na kojoj se nalaze najpoznatije svjetske zvijezde. Ove godine u snježnoj rezidenciji Kim Kardashian (38) i Kanye West (41) napravili su pravo malo slavlje. Osim što je na zabavi pjevao John Legend (39), na velikom imanju napravili su i brijeg za sanjkanje, a jedne od prvih koje su isprobale stazu bile su Kim Kardashian i Paris Hilton (37).

Iako Kim i Paris već godinama nisu u dobrim odnosima, zajedno su čestitale Božić svim obožavateljima na Instagramu i tako dale do znanja kako su ratne sjekire zakopane. 7

- Ok, ljudi idemo se sanjkati. Želimo vam svima sretan Božić - rekle su Kim i Paris, a video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Iako su obožavatelji očekivali kako će se nekadašnje prijateljice presvući, to nisu napravile. Umjesto toga, sanjkanje su odlučile odraditi u bijeloj satenskoj toaleti i kratkoj crvenoj haljini. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Izgledate predobro. Drago mi je da se ponovno družite - komentirao je jedan od obožavatelja poznate starlete. Naime, nakon što je Kim napravila reality o svojoj obitelji 'Keeping Up With The Kardashian' i postala zvijezda, bogata nasljednica navodno se naljutila i prijateljice su se udaljile jedna od druge. No, čini se kako su ratne sjekire zakopane, a djevojke su uživale u božićnim radostima.

RAP BITKA Drake prijetio Kim Kardashian i Kanyeu: Sukob ponovno planuo

 

Komentari (16)
  • ma to je samo privremeno primirje dok ne prođe božić. ponovo će biti "vatreno"

    25. 12. 2018,   23:43
  • Kada će dobiti Nobelovu nagradu za postignuća u ispraznosti življenja?

    25. 12. 2018,   23:33
  • One night in Paris

    25. 12. 2018,   23:46