Obavijesti

Show

Komentari 10

Zaljubili se na setu: Jagoda ljubi tri godine mlađeg kolegu

Zaljubili se na setu: Jagoda ljubi tri godine mlađeg kolegu
13

'Imam predivnu djevojčicu, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku' potvrdila je Splićanka

VIDEO

Glumica Jagoda Kumrić (27) ljubi kolegu sa seta sapunice 'Drugo ime ljubavi', Konstantina Haaga (24).

- Proživljavam divno razdoblje, imam predivnu djevojčicu, s njezinim sam ocem u korektnim odnosima, radim posao u kojem zaista uživam i u sretnoj sam vezi s osobom koja mi pruža veliku podršku - potvrdila je Splićanka za Story.

Jagoda Kumrić: Samohranim majkama skidam kapu, teško je
Jagoda Kumrić: Samohranim majkama skidam kapu, teško je

Nakon četverogodišnjeg izbivanja s malih ekrana prihvatila je ulogu novinarke Irene Novosel u dramskoj seriji Nove TV i to joj je uz poslovni, donijelo i uspjeh u ljubavnom životu. 

Nespes

Splitska glumica rodila je u studenom prošle godine kćer Nastasju, a majčine obveze nisu ju zaustavile da nastavi s obvezama koje je radila i prije poroda.  

- Radim, studiram, imam bebu od deset kila i živim na 4. katu bez lifta. Sve sam vam time rekla - ispričala je glumica za Slobodnu Dalmaciju.  

Mall of Split

Jagoda je ove godine diplomirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu gdje je studirala glumu, a uskoro se vraća na male ekrane u seriji 'Drugo ime ljubavi'.

- Nekim sam čudom i velikim trudom, radom i odricanjem uspjela riješiti sve ispite. Nisam morala zbog bebe zamrznuti godinu. Seriju sam počela snimati nakon što sam diplomirala. Učenje u kombinaciji s majčinstvom jako je zahtjevno i potrebna je velika volja, hrabrost i upornost. Ja sam imala jedan cilj, a to je završiti akademiju što sam uz majčinstvo i uspjela, dokazavši da se sve može kad se hoće. Naravno, sve to skupa ne bi bilo moguće bez velike pomoći koju sam imala od svojih roditelja, braće, prijatelja i kolega na fakultetu - rekla je. 

Jagoda je samohrana majka, a tijekom poroda uz nju je bila majka Sanja

- Iako sam samohrana majka, naravno da mi i Nastasjin tata pomaže i dio je njezina života. Samohrane majke su posebna kategorija hrabrih žena kojima skidam kapu do poda, sigurno da je ponekad teško, ali kad znaš zašto nešto radiš i zbog koga onda se u tebi probudi jedna određena snaga koja je nenadmašiva. Imam sreće što mi majka, otac, braća, očuh, baba, nevjesta i prijatelji puno pomažu. Sigurna sam da puno samohranih majki nema takvu podršku okoline i njima je jako teško - kaže splitska glumica. 

Nova TV

Osim u serijama 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo', Jagoda je dobila ulogu u filmu 'Larin izbor: izgubljeni princ', a glumila je i u 'Sobi s glasovirom' makedonskog redatelja Igora Ivanova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane