Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaljubljena Soraja: Iz mene je lakše istjerati đavla nego njega

None Foto: Instagram 10

Kontroverzna starleta uvijek je spremna podijeliti svoje seksi fotke, a sad je priznala kako joj je seks omiljeni hobi, ali i ovisnost...

Kad se zaljubim, lakše je iz mene istjerati đavla nego njega, poslala je najpoznatija balkanska starleta u poruci svojoj prijateljici, a onda tu poruku podijelila sa svojim obožavateljima.

Foto: Instagram

A njima nije trebalo dugo da shvate što je ova, manekenka, voditeljica i glumica, kako sama sebe opisuje, htjela reći. Nažalost po brojne muške obožavatelje, Soraja (33), barem zasad, sretno je zaljubljena u sina ruskog tajkuna. Toliko je to velika ljubav da joj zaručnik nije ni trepnuo kad je sa skupocjenim Lamborghinijem završila u bazenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ma može se svakome dogoditi, vjerojatno je pomislio ovaj bogati, zaljubljeni Rus, koji je starletu, osim s Lamborghinijem, nedavno počastio i Ferrarijem. Jer tko je vidio dva dana u istom autu obilaziti restorane i butike.

Foto: Instagram

Srpski mediji nedavno su vrijedno izračunali kako je Soraja na krpice, samo ovo ljeto, potrošila oko 40.000 eura. Bitno joj je samo da je markirano i da nema baš jako puno tkanine. Vruće je pa voli pustiti svoje 'cure' da malo prodišu i upiju tog toliko bitnog vitamina C.

Foto: Instagram

- Još sam baš jako zaljubljena u njega - napisala je nakon nezgodice Soraja, a iako je mnogi napadaju kako je riječ o ljubavi u novac, a ne ljubavi u osobu, Soraja te optužbe oštro demantira.

Foto: Instagram

I usput se naljuti. I onda objavi novu golišavu fotografiju svima u inat. Oni će nju prozivati... 

Komentari (35)
  • Norveška: U kitu pronašli 60 kg plastike...Crna Gora -Soraja: U 60 kg plastike pronašli kitu

    14. 8. 2019,   21:13
  • sve ste napisali osim cijene.

    14. 8. 2019,   20:45
  • Vitamin C? 😂😂 Malo ste fulali

    14. 8. 2019,   21:41