Obavijesti

Show

Komentari 64

Zamjenske mame svidjele su se i očevima i sinovima iz showa

Zamjenske mame svidjele su se i očevima i sinovima iz showa
1

OPET KREĆE SHOW NAKON 10 GODINA Nives Celzijus je mutila jaja, Aleksandra Grdić je bježala od magaraca, a Rina Dehni u halterima je čistila i prala zahod

VIDEO

Predivna obitelj me ugostila u showu ‘Mijenjam ženu’. Bilo je to jako davno, ali nakon svega smo ostali u dobrim odnosima, kaže Nives Celzijus (34).

Pjevačica i spisateljica 2007. je bila u specijalnom izdanju emisije 'Mijenjam ženu'. Nives se zamijenila na deset dana sa slastičarkom Jadrankom, majkom dvoje odrasle djece iz Zagreba.

- Pomagala sam im u kuhinji. Trudila sam se kao prava žena i domaćica držati sve pod kontrolom - kaže Nives, koja je mutila jaja i mijesila tijesto poput prave slastičarke. Bivša Playboyeva zečica sprijateljila se sa zamjenskim mužem Ivicom, a za njegovu gospođu Jadranku kaže da je simpatična žena.

- Za svaki rođendan sina Leonea i kćeri Taishe slali su mi torte i razne poklončiće - kaže Nives. Svog zamijenskog sina Marija tjerala je da pere WC, a on ju je podučavao borilačkoj vještini taekwondou, u kojoj je nositelj crnog pojasa.

- Super mi je ta emisija jer spaja ljude i stvara nova poznanstva - kaže Celzijus. Sa zamjenskom kćeri Majom doma je pjevala najveće glazbene hitove, a zamjenski muž se sa seksepilnom “novom ženom” pohvalio u lokalnoj birtiji u zagrebačkom kvartu Savski gaj.

Iste je godine u emisiji gostovala i Aleksandra Grdić (35). Manekenka iz Virovitice deset je dana bila u obitelji iz Pirovca koja se bavi iznajmljivanjem apartmana i ugostiteljstvom.

- Smiješno mi je bilo na livadi s tovarima. U prvi tren sam se uplašila jer su svi počeli trčati prema meni, ali na kraju su mi jeli iz ruke - kaže bivša Miss Hrvatske.

U lipnju ove godine rodila je sina Nou, a tad joj je najveći izazov bio brinuti se o troje djece u dobi od tri, četiri i pet godina. U showu je imala i manju nezgodu na moru.

- Prilikom izlaska iz čamca pale su mi sunčane naočale u more na pet metara dubine - rekla je Grdić. Dodaje kako su joj naočale spasili lokalni ribari.

Rina Dehni (33) se 2009. zamijenila s gospođom Ružicom Galić i postala gospodarica seoskog imanja kod Klanjca.

Bivša stanarka “Big Brothera” spremala je sobe, u halterima prala zahod, čistila svinjac i timarila životinje te svakodnevo pravila doručak zamjenskome mužu Željku.

- Zamjenski muž je bio super, uslužan i pun razumijevanja - rekla je Rina. S obzirom da je obitelj imala dva odrasla sina, mnogi su se pitali je li bilo tajnih simpatija prema zamjenskoj mami.

- Ne vjerujem da je bilo - smije se Riječanka. Snimanje emisije s pjevačicom Ivanom Banfić (46) je propalo. Pjevačica je trebala biti u korčulanskoj obitelji, ali tome se usprotivila kći zamjenskog supruga, koja je radila drame.

Prijave za novu sezonu showa

Na RTL se uskoro, nakon deset godina, vraća dokumentarna sapunica. U 'Mijenjam ženu' dvije žene iz potpuno različitih svjetova nakratko mijenjaju obitelji. Prijave na e-mail: mijenjamzenu@rtl.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'