Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žanamari se valja po jahti: Zar ti to kopiraš Kim Kardashian?

None Foto: Promo 5

Da bi prikupila pozornost na društvenim mrežama, Žanamari je pozirala u zlatnoj suknji i pokazala tetovažu na nozi. Osim te kombinacije, odjenula je i haljinu s velikim prorezom

Pjevačici Žanamari Perčić (37) dobro stoji i uloga povremenog modela pa je spremno pozirala na izložbi skupih jahti u Splitu. Angažirala ju je modna dizajnerica Snježana Mehun (48), a suradnice su se naslikavale pred objektivom supruga pjevačice Perčić, Marijem Perčićem. 

Foto: Instagram

Da bi prikupila pozornost na društvenim mrežama, Žanamari je pozirala u zlatnoj suknji i pokazala tetovažu na nozi. Osim te kombinacije, odjenula je i haljinu s velikim prorezom. 

- Zar ti kopiraš Kim Kardashian? Sve više mi na nju sličiš. Tako se i ona 'bacala' po jahtama - bio je samo jedan od komentara.

Foto: Instagram

U zadnje se vrijeme pjevačica pojavljivljuje u javnosti bez hlača, a na društvenim su mrežama komentirali kako je vjerojatno uzor Nikolinu Ristović (42). Međutim, kod služenja Photoshopom nije slijedila trendove, već se pohvalila ponešto mutnijom fotografijom. Snimatelj ju je uhvatio u mrežastim čarapama iznad kojih je imala kratku tuniku, dok je bila u pokretu.

Foto: Instagram

Pjevačica je u braku s modelom Marijem Perčićem, a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Upoznali su se kada je Mario postao basist u njezinom bivšem bendu. Imaju djevojčicu Gabrijelu. 

- Čim sam upoznala svog supruga znala sam da je onaj pravi. Doslovno sam se preko noći zaljubila - rekla je Žanamari. 

Foto: Instagram

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Komentari (37)
  • Antipatična do bola.

    16. 4. 2019,   22:03
  • Tesko je Snjeskici u zivotu, podvodit klinkice lakog morala i od njih napravit gospode, pritom ubirat tesku lovu, Croatia full of life

    16. 4. 2019,   22:43
  • Slabom k...u svaka d...a smeta. Ona je mrak

    17. 4. 2019,   03:43