Obavijesti

Show

Komentari 4

Zanosna Iva u vjenčanicama domaćeg branda Royal Bride

Zanosna Iva u vjenčanicama domaćeg branda Royal Bride
6

Iva Jerković pokazala je aktualne trendove u kolekciji vjenčanica za 2015. godinu i kako je odabir vjenčanice proces u kojem sama mlada treba uživati i veseliti se

VIDEO

Jedan od najvažnijih dana u životu svake žene zasigurno je dan njenog vjenčanja. Još odmalena djevojčice sebe zamišljaju u ulozi mlade, i već tada nekako znaju da na taj dan vjenčanica mora biti savršena i veličanstvena. Upravo Royal Bride mjesto je kojoj će svakoj ženi vjenčanje učiniti kao iz bajke i zajedno s mladom i njenim željama odabrati upravo onu vjenčanicu o kakvoj je sanjala još kao djevojčica. 

Royal Bride kako i sam naziv kaže, uistinu svaku će mladu pretvoriti u kraljicu čija će vjenčanica sve ostaviti bez daha. Preko 5 godina Royal Bride slovi za najpoželjniju destinaciju za odabir vjenčanica kojoj su povjerenje poklonile brojne sada već sretne i zadovoljne žene. 

Royal Bride vjenčanice odlikuju se ručnom izradom od najfinijih prirodnih materijala i svaka vjenčanica je jedinstvena i unikatna, jer svaka žena zaslužuje upravo kraljevski tretman. Svaka žena i svako vjenčanje je posebno, stoga i vjenčanica treba biti posebna jer u njoj su utkane vaše želje, emocije, snovi i ljubav. 

Individualan pristup svakoj ženi ono je što Royal Bride čini liderom na tržištu vjenčanica, jer to je mjesto koje osluškuje potrebe svake buduće mlade, a upravo zbog usluge i profesionalnosti na visokom nivou u svojoj knjizi utisaka danas je tu potpis bezbroj sretnih žena koje svoj dan iz snova nikada neće zaboraviti. 

Zanosna Iva Jerković pokazat će nam aktualne trendove u kolekciji vjenčanica za 2015. godinu i pokazati kako odabir vjenčanice je proces u kojem sama mlada treba uživati i odabrati upravo onu koja će ispuniti sva njena očekivanja. Upravo Royal Bride tu je da svakoj mladoj dizajnira vjenčanicu po njenim željama i da ostvari sve njene snove. Iako i kod vjenčanica postoje aktualni trendovi u odabiru i kroju vjenčanice mlade ipak u ovom slučaju trebaju slijediti trend svog srca i svojih želja. 

Osim bajkovitih vjenčanica, Royal Bride svoju ponudu obogatio je i Royal Black  - odjelom specijaliziranim za vrhunska muška odijela za sve prigode.

Nakon što ste odabrali svoju vjenčanicu iz snova, vrijeme je i da vaš budući suprug zablista u odjelu baš po njegovoj želji i mjeri. Royal Black misli na potrebe suvremenog muškarca i nudi im uslugu šivanja odjela po mjeri, bilo poslovnih ili odijela za sve prigode. Riječ je o odijelima besprijekornog kroja, slim fit modela i vrlo pristupačnih cijena. 

Royal Black nudi odjela bezvremenske elegancije koja će zadiviti sve muškarce. Iako odijelo ne čini čovjeka, Royal Black odijela učinit će vas pravim suvremenim muškarcem modernog doba koji zna što želi i uvijek bira samo najbolje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...