Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Žao mi je što nisam odabrao Victoriju, ona ima ono nešto'

None Foto: RTL/Instagram 15

Ljut sam na Ružicu jer laže, a to nisam zaslužio, kaže Jovan. Objasnio je kako mu se Ružica od početka najviše svidjela, ali da se kasnije njihov odnos ohladio...

Jovan Karapandža (31) iz Mlake Antinske kraj Vinkovaca imao je težak zadatak u showu 'Ljubav je na selu' jer se za njegovu farmu prijavilo mnogo kandidatkinja. 

Ovaj fatalni farmer svidio se Paulini Tomičić (38), Ivani Matić (27), Viktoriji Memić (21), Sanji Kralj (22), Mariji Pušić (27) te Ružici Lazarević (31). S Paulinom se ljubio već prve večeri, a onda je šokirao svih na prvim eliminacijama i poslao je kući. 

Foto: RTL

Ružica je posljednja došla u show, i to jer se dopisivala s Jovanom na Facebooku pa ju je pogodilo što se ljubio s Paulinom i došla mu je očitati lekciju.

Foto: RTL

Beograđanka Ivana morala je napustiti show zbog bolesti. Jovanu je to teško palo jer su 'kliknuli' već na prvom spoju i poveli temu njegova velikoga 'kukuruza'. Umjesto nje u show je došla Marija Pušić, što je posebno teško palo Sanji Kralj. Ove dvije djevojke već su se borile za istog farmera u prošloj sezoni. Jovan je prvo izbacio Sanju.

Foto: RTL/Screenshot

- Osjećam se opet malo poraženo od Marije i to već drugi put. Možda je Jovan sada dokazao da dečki vole više k***e nego dobre cure, ali dobro - izjavila je razočarana natjecateljica.

Potom je izbacio i Mariju, ostale su Vicki i Ružica.

Foto: Screenshot/RTL

Victoriji se najviše svidjelo kada ju je Jovan odveo na janhanje jer se, kaže, osjećala sigurnom dok je Jovan bio iza nje. Dok ona kaže da se nisu pipkali, farmer tvrdi suprotno.

NIJE POTKOVAN Jovan dojahao na konju i ubio romantiku: 'Ej, oš ti meni dat’

- Pa moram je malo pipkat kad jašem iza nje - rekao je Jovan, a potom su se uživali u slavonskom pikniku i za početak 'drmnuli' rakiju. Victoriju je zanimalo što Jovan misli o njoj, a on je imao samo riječi hvale, nakon čega je kandidatkinja imala iznenađenje za njega. Izvadila je bič i udarila ga te zaključila da vodi sado-mazo igrice.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Jovan je odmah prešao na stvar i upitao što bi radila da nema kamera.

- Pa možemo se naći da ti pokažem - rekla mu je Victoria. Jovan se na kraju ipak odlučio za Ružicu koju je odveo na romantično putovanje, a Victoriu poslao kući. Nakon brojnih svađa, među njima je puklo.

Foto: Instagram

- Iskoristila si me i sad se povlačiš. Meni ne treba glumica, a ti si se otkrila. Imao sam osjećaje prema tebi, više ne - rekao je Jovan Ružici nakon svađe u kadi, s čime se ona nije složila te ga je ostavila samog da razmisli o njihovom odnosu. 

LJUBAV JE NA SELU Jovan Ružici: 'Iskoristila si me i povukla se, a ja neću glumicu'

- Ljut sam na Ružicu. Laže. To nisam zaslužio - dodao je i objasnio kako mu se Ružica od početka najviše svidjela, ali da se sad njihov odnos ohladio.

Foto: Screenshot/RTL

Ružica je objasnila kako se Jovan boji ljubavi. 

- Žao mi je što nisam izabrao Victoriu, mislim da bi se nas dvoje bolje složili. Dosta smo se slagali na farmi i sve bi bilo drugačije s Victoriom - zažalio je Jovan.

ŠTO SE DOGAĐA S KRALJEVSKOM OBITELJI? 'Meghan i Kate su velike glumice'

Komentari (27)
  • Ovo je gluplje i od "KT.2" i od "Mijenjam ženu".

    13. 3. 2019,   19:10
  • imaš i ti to..... :D

    13. 3. 2019,   19:20
  • Izgleda da Jovan jedini nije skužio vic.

    13. 3. 2019,   19:34