Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaplakala zbog bespomoćnog oca: Teško ga je gledati takvog

None Foto: screenshot/ 6

Bivši seks simbol Marina Perezić zbog bespomoćnog oca vratila se u Hrvatsku te otkrila kako joj je teško pao povratak u Rijeku gdje nema prijatelja

Pjevačica grupe Denis & Denis, Marina Perazić (61), bila je jedna od najpopularnijih glazbenica ovih prostora, a publiku je osvojila hitovima 'Kolačići', 'Soba 23', 'Ja sam lažljiva', 'Program tvog kompjutera'... Nakon osam i pol godina života u New Yorku, Perazić se vratila u Hrvatsku, točnije Rijeku kako bi se brinula o nemoćnom ocu.

U intervjuu za Jutarnji list, bivša diva ex Jugoslavije otkrila je koliko joj je teško pala ta cijela situacija, a nije mogla spregnuti ni suze. 

Foto: screenshot/

- Star je i žao mi ga je. Teško mi ga je gledati bespomoćnog - izjavila je Marina koja se ne osjeća ugodno živjeti u Rijeci makar je tamo živjela dok je harala glazbene ljestvice 80-ih godina prošlog stoljeća. 

- Neugodno se osjećam tamo živjeti. Nemam prijatelja, a nemam ni potrebu stvarati prijatelje - objasnila je bivši seks simbol. Perazić je u intervjuu progovorila i o tome kako se nosila s tom titulom. Priznala je kako se nikad nije tako osjećala, a teško joj se bilo i riješiti brojnih telefonskih poziva obožavatelja. 

Screenshot | Autor: Screenshot Foto: Screenshot

- Nije mi se uopće svidjelo to. Postoji Marina koja je spontana, blentava, uplašena i previše djetinjasta, a onda sam ulazila u lik i šminkala se - objasnila je te dodala kako joj je ipak titula seks simbola donijela dobre stvari u životu. 

- Jedan političar, dosta stariji, mi je rekao kad me promatrao sa strane da sam ga zadivila s kojom lakoćom i domišljatošću uspijevam izaći na kraj s udvaračima - ispričala je Perazić koja je odrasla gledajući Lizu Minnelli (73). 

Foto: screenshot/

- Znala sam da se svaka pjesma treba odglumiti, ali nisam htjela da misle da sam takva u privatnom životu -  govori bivša pjevačica, a objasnila je i kako se tad nimalo zgodno nije osjećala. 

- Tek sad kad vidim fotografije i snimke mislim da sam zgodna. Tad sam si bila obična, prosječna... - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Komentari (15)
  • da ...i ?....i ja imam mamu teško pokretnu o kojoj se brinem i ne objavljujem to po novinama ????....svi mi imamo nekoga o kome se brinemo....koja je poanta ovakvog članka ??????

    8. 11. 2019,   09:22
  • Od kad je Novi Sad postao Njujork?

    8. 11. 2019,   09:12
  • ma koji je ona seks-simbol bila.... ljudi božji???????? Takvih, i ljepših od nje, bilo je "na tone". Imala je par pjesmuljaka, i to je sve. Pa se zanosila idejom da će u SAD napraviti karijeru i postati maltene nova Whitney Houston ili Madonna... a na kraju je radila na kasi, u jednom supermarketu. Ajd', pišite o pametnijim i vrijednijim ljudima.

    8. 11. 2019,   10:12