Obavijesti

Show

Komentari 15

Zaplakala zbog bespomoćnog oca: Teško ga je gledati takvog

Zaplakala zbog bespomoćnog oca: Teško ga je gledati takvog
6

Bivši seks simbol Marina Perezić zbog bespomoćnog oca vratila se u Hrvatsku te otkrila kako joj je teško pao povratak u Rijeku gdje nema prijatelja

VIDEO

Pjevačica grupe Denis & Denis, Marina Perazić (61), bila je jedna od najpopularnijih glazbenica ovih prostora, a publiku je osvojila hitovima 'Kolačići', 'Soba 23', 'Ja sam lažljiva', 'Program tvog kompjutera'... Nakon osam i pol godina života u New Yorku, Perazić se vratila u Hrvatsku, točnije Rijeku kako bi se brinula o nemoćnom ocu.

U intervjuu za Jutarnji list, bivša diva ex Jugoslavije otkrila je koliko joj je teško pala ta cijela situacija, a nije mogla spregnuti ni suze. 

- Star je i žao mi ga je. Teško mi ga je gledati bespomoćnog - izjavila je Marina koja se ne osjeća ugodno živjeti u Rijeci makar je tamo živjela dok je harala glazbene ljestvice 80-ih godina prošlog stoljeća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Neugodno se osjećam tamo živjeti. Nemam prijatelja, a nemam ni potrebu stvarati prijatelje - objasnila je bivši seks simbol. Perazić je u intervjuu progovorila i o tome kako se nosila s tom titulom. Priznala je kako se nikad nije tako osjećala, a teško joj se bilo i riješiti brojnih telefonskih poziva obožavatelja. 

Screenshot

- Nije mi se uopće svidjelo to. Postoji Marina koja je spontana, blentava, uplašena i previše djetinjasta, a onda sam ulazila u lik i šminkala se - objasnila je te dodala kako joj je ipak titula seks simbola donijela dobre stvari u životu. 

- Jedan političar, dosta stariji, mi je rekao kad me promatrao sa strane da sam ga zadivila s kojom lakoćom i domišljatošću uspijevam izaći na kraj s udvaračima - ispričala je Perazić koja je odrasla gledajući Lizu Minnelli (73). 

- Znala sam da se svaka pjesma treba odglumiti, ali nisam htjela da misle da sam takva u privatnom životu -  govori bivša pjevačica, a objasnila je i kako se tad nimalo zgodno nije osjećala. 

- Tek sad kad vidim fotografije i snimke mislim da sam zgodna. Tad sam si bila obična, prosječna... - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

15:21

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje