Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zar opet, Mladene? Grdovića su zaštitari iznosili s fešte...

None Foto: snimio čitatelj 24sata 5

Pjevaču su u nedjelju ujutro zaštitari pomagali da izađe iz kluba u Senju gdje je noć prije nastupao

Više puta je govorio kako se odriče alkohola. Tih dana pio bi samo vodu, ali izgleda da je Mladenu Grdoviću (61) bevanda ipak najdraže piće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U subotu je nastupao od negdje 21 do 1 na Senjskom karnevalu. Kasnije smo ga vidjeli u noćnom klubu Konoba. Nismo mi ni znali da je do jutra bio u klubu, očito je bio u nekom odvojenom prostoru, ali vidjeli smo ga u nedjelju u 7 kako izlazi iz kluba vidno alkoholiziran - rekao nam je gospodin koji je snimio Mladena kako tetura ulicama Senja. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

 

- Da nije bilo zaštitara, ne znam kako bi izašao. Koliko sam vidio, bio je sam, s njime nije bio menadžer. Grdović nije tražio pomoć zaštitara, ali oni su uskočili jer su vidjeli da ne može baš stajati na nogama. Mi smo pjevali, a on nas je pozdravio - kaže čitatelj, dok nam Mladen nije odgovarao na pozive.

Glazbenik je prije gotovo deset godina obećao da će mu liječnici ugraditi čip ispod kože pored bubrega kako bi mu se gadilo vino. Planirao je otići u Kijev na operaciju, ali je odustao.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Supruga Brankica pomagala mu je u teškim danima kad bi na nastupima morao piti samo vodu, eventualno sokove, ali činilo se da se dobro drži. Ni ta ga ideja nije dugo držala jer ga je policija više puta zaustavila u alkoholiziranom stanju. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Komentari (211)
  • Kako jadno snimati covjeka i slati u novine! Sramota!

    12. 8. 2019,   23:04
  • Ma ne može čovik trizan pivat....Hahaha U stvari pa neka pije samo nek ne sjeda za volan pod utjecajem alkohola i to je to.

    12. 8. 2019,   22:53
  • Ni prvi ni zadnji put ...al šteta čovjeka gledao sam ga uživo i legenda je

    12. 8. 2019,   22:41