Obavijesti

Show

Komentari 3

Žari i pali: Danas ne propustite najluđi ljetni party u Samoboru

Žari i pali: Danas ne propustite najluđi ljetni party u Samoboru
3

Veliko finale najvećeg open air festivala u Samoboru starta ovu subotu u 9 sati. U parku Vugrinščak čekaju vas čak tri partija

VIDEO

Ovu subotu ne morate razmišljati gdje ćete provesti dan jer već od 9:00 starta zadnji dan Samobor Open Air-a i traje duboko u noć. 

Neupitno je danas najveća špica upravo u samoborskom parku Vugrinščak jer cijeli dan do duboko u noć trajati će najveći outdoor festival Samobor Open Air. 

Donosimo čak tri partyja a zabava traje od 9 ujutro pa čak do 5 ujutro. 

Program starta već od 9:00 sati sa turnirima u nogometu, badmintonu i odbojci na pijesku. Svi turniri  biti će popraćeni dobrom mjuzom za koju će biti zadužen DJ Hard Limit. Pobjednici turnira osvojiti će vrijedne nagrade Top Sporta.

Tu je karting vožnja Arene Karting u kojoj možete uživati cijeli dan od 9:00 do 0:00.  

Od svih vozača koji su vozili karting tijekom festivala, 24 najbržih voziti će finalnu utrku  od 16 do 17:00 sati i boriti se za prvo mjesto i bogate nagrade koje osiguravaju partneri projekta Karting Arena Zagreb, Karlovačko, Top Sport, Dacia, Fantasy Land, Koykan, Špiro i 24sata. Više o natjecanju i nagradama pročitajte ovdje.

U 17:00 starta i JoomBoos meetup sa najpopularnijim YouTube zvijezdama, a nakon meetupa starta najveći glazbeni party u Samoboru.  

Glazbeni  koncert otvaraju duo Ivana i Marko iz Samobora sa popularnim pop hitovima u akustičnoj verziji, a nakon toga imamo pravu glazbenu poslasticu sa fuzijom bluza, rocka i jazza i to u izvedbi bendova Markiz, The BoneBomb,  Lula Mira i The SecondHand Band. Besplatne koncerte donosi ti Karlovačko.

Na vrućim temperaturama moći ćete se u i ohladiti na poznatom Pool partyju  na bazenima Vugrinščak.

Od 15:00 do 24 moći ćete uživati u neograničenim konzumaciji cuge i genijalnim DJ-jevima. Ulaznica za Pool party se naplaćuje i možete ju kupiti preko sustava Entrio. Festival se nastavlja do ranih jutarnjih sati u klubu za mlade Bunker. 

Vidimo se! 

Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri Dacia, Karlovačko, Top Sport, Karting Arena Zagreb, Koykan, Špiro, Fantasy Land, Bunker, Toi Toi, R.D.I. Sound & Lights.

Znate li za koje se pivo koristi 100% hrvatski ječam?

Kad uživate s prijateljima u toplim ljetnim danima uvijek dobro dođe osvježenje. Najbolji odabir je Karlovačko pivo – omiljeno domaće pivo za koje se koristi ječmeni slad dobiven isključivo od ječma s hrvatskih polja.

Naime, Karlovačko pivo nema dodanih aditiva, već je napravljeno prema tradicionalnom receptu od četiri prirodna, kvalitetna sastojka: vode, čistog ječmenog slada, hmelja i kvasca. Zato izaberite prirodno i domaće, a kad idete na pivo, idite na Karlovačko!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju