Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zašto Nicolas sabotira Ivana Šarića? Pa zaslužuje desetku'

None Foto: DavorPuklavac/novatv 7

Nicolas je već dva puta Šariću dao devetku. Iako je to i dalje visoka ocjena, Šarić je burnije reagirao jer je od svih ostalih članova dobio čistu desetku...

Gledatelji showa 'Ples sa zvijezdama' primijetili su 'netrpeljivost' između komičara Ivana Šarića (34) i francuskog plesača Nicolasa Quesnoita. I dok jedni smatraju kako je odnos između njih samo prijateljska zezancija, drugi komentiraju kako član žirija, točnije Nicolas namjerno sabotira komičara. 

- Pale desetke. I skoro Nicolas. Kakav gušt. Kakav show - napisao je Šarić u opisu fotografije koja je u manje od 24 sata 'skupila' više od četiri tisuće lajkova. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Naime, Nicolas je već dva puta Šariću dao devetku. Iako je to i dalje visoka ocjena, Šarić je burnije reagirao jer je od svih ostalih članova dobio čistu desetku.

Foto: Nova TV

- Ne razumijem zbog čega Nicolas ne voli Šarića. Zašto ga sabotira? Ovo je duhovito napraviti jednom, ali baš svaki put da njemu da namjerno ocjenu niže je doista čudno. Zaslužio je desetku - stoji u komentaru na društvenim mrežama.

Zagreb: Predstavljeni parovi za novu sezonu showa Ples sa zvijezdama | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Ipak, Nicolas je u intervjuu za 24SATA otkrio kako najveći napredak u showu vidi upravo kod spomenutog Šarića. 

Podsjetimo, gledatelji showa 'Ples sa zvijezdama' primijetili su propust u sedmoj emisiji zbog čega su uvjereni da ih produkcija obmanjuje. Naime, pred kraj emisije na ekranu su bili ispisani postoci glasova koje su kandidati dobili od publike.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Za Josipu Pavičić Bernardini (39) i partnera Damira Horvatinčića prvo je pisalo da imaju 11 posto glasova, a zatim se to promijenilo u 13,6 posto. 

Foto: screenshot/

 - Točan rezultat postotka glasovanja publike za par Josipa i Damir je 11 posto kao što je i prikazano na kraju sedme emisije, no ljudskom pogreškom bio je prikazan i postotak koji je ovaj par ostvario u prethodnoj emisiji. Ova greška nije utjecala na krajnji ishod parova koji su ušli u plesni dvoboj - odgovorili su nam s Nove TV na upit o izmjeni postotaka. 

NEMOJTE IM SE ZAMJERITI: Ovi horoskopski znakovi su opasni i 'pokopat' će vas

Komentari (33)
  • Valjda on kao dugogodisnji profi plesac zna bolje od gledatelja tko zasluzuje desetku.

    1. 5. 2019,   08:46
  • Nicolas je jedini cije su ocjene ispravne i relevantne, on je ne samo strucnjak nego i dobar covjek. Saric ne zasluzuje desetku (barem ne do sada) iz plesa. On je zabavljac i to jako dobar, dobro i plese, ali ne za deset. Ostali mu daju i ocjenu previse. Negdje je tu za 8 sto se plesa tice. Ali zbog ukupnog dojma dobije vise.

    1. 5. 2019,   09:01
  • Ivan dobro plese, mora mu se priznati al Slavko je bolji. Dat’ 10 Ivanu nije isto kao dati Slavku. E zato je tu ta razlika i nema nitko pravo komentirati ocjenjivanje plesaca kojem je to primarno zanimanje... ako ce jednostavno davat 10 onda cemu natjecanja ??? Dobar je al nije toliko. Visok je , na odnosu na druge, pa sto onda? Ritam imas ili ga nemas

    1. 5. 2019,   09:43