Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zatajila je snimku: Severina Kojić u 'klinču' je sa zombijem

None Foto: Screenshot/youtube 4

JAKO VOLI KAMERE Šuškalo se da je Severina 'ugurala' i supruga Igora Kojića u film 'Posljednji Srbin u Hrvatskoj', ali on se uopće ne pojavljuje u traileru

Negdje u pustopoljini kraj Velike Mlake hodajući zombiji stvorili su pomutnju, ali nitko nije očekivao da će se ondje pojaviti i Severina Kojić (46). Pjevačica je dobila sporednu ulogu u filmu “Posljednji Srbin u Hrvatskoj” redatelja Predraga Ličine, prvoj hrvatskoj zombi komediji.

Foto: Screenshot/youtube

Severina u filmu glumi Francescu Gambini de Norde, talijansku aktivisticu i zaštitnicu zombija. Još su ljetos statisti govorili kako je u najnoviji videouradak “ugurala” i supruga Igora Kojića (31). Očito Sevka nije htjela glumiti bez svoje bolje polovice pa je inzistirala da mu daju barem jednu šansu. Na audiciji je, pričalo se, uspio dobiti ulogu statista - zombija.

Foto: Privatni albumI

Nakon što je gospođi Kojić srce napokon bilo na mjestu, Igora su odveli na frizuru i šminkanje te ga odjenuli u poderanu i krvavu odjeću. Snimanje je moglo početi. Radnja se događa u Hrvatskoj sedam godina nakon bankrota, a zagrebačkog bonvivana Miću, kojeg je utjelovio glumac Krešimir Mikić (44), cijela ta situacija šokira.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Screenshot/youtube

Organizira se i isplanira cijeli napad na zombije, a onda dolazi ona, Francesca Gambini, i pomrsi mu račune. Snimanje je trajalo nekoliko dana, a iz prvog službenog trailera, koji je izašao jučer, vidi se kako je zombi Igor ostao zakinut. On se u dvije minute trailera nigdje ne pojavljuje. Prvi zajednički videouradak bračnog para Kojić u naša kina dolazi 28. veljače.

Foto: Privatni albumI

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Komentari (173)
  • Na šta ta "žena" liči, strašno....

    7. 1. 2019,   08:48
  • Jel mi to nemamo akademski školovanih glumaca??Danas svako pjeva,glumi,piše...

    7. 1. 2019,   08:41
  • Snimit nastavak jahte, recimo ovakav naslov "Na kopnu je ljepše" i imaš osiguranu prodaju.

    7. 1. 2019,   08:32