Obavijesti

Show

Komentari 24

'Nekoliko sati prije smrti bili smo zajedno na bini i šalili se'

'Nekoliko sati prije smrti bili smo zajedno na bini i šalili se'
12

LEGENDA Regija je izgubila najveću zvijezdu i najboljeg vokala, govori za 24sata Tea Tairović, s kojom je Šaban Šaulić snimio duet ‘Otkad tebe znam’. S njim je pjevala neposredno prije tragedije

VIDEO

Bio je legenda, jednostavan i normalan čovjek, pun ljubavi, odgovoran prema poslu i obitelji, rekla je za 24sata Tea Tairović (22).  Pjevačica je nekoliko sati prije stravične prometne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić nastupala s pjevačem u Njemačkoj, a njegova smrt silno ju je pogodila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Žao mi je što se sve to na kraju tako zbilo, još ne vjerujem da je ovo sve istina - govori nam mlada pjevačica, koja je s “kraljem narodne glazbe” 2017. snimila pjesmu “Otkad tebe znam”. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

Šaban i Tea upoznali su se u showu “Zvezde Granda”, u kojemu je pjevač bio član žirija, a Tea se tad natjecala. Kako nam je rekla, Šaban je odmah prepoznao njezin pjevački talent pa su ubrzo dogovorili i zajedničku suradnju.

- Moj menadžer je bio Šabanov prijatelj i suradnik više od 20 godina. On nas je spojio i tako je nastala naša pjesma - otkriva Tea i dodaje: 

- Sigurna sam da mu je naša pjesma bila jedna od njegovih najvećih hitova u posljednjih nekoliko godina. 

Pjevačici je Šaban puno pomogao u izgradnji karijere, a pozivao ju je i kao gošću na svoje nastupe. Posljednji koncert koji su otpjevali bio je odličan, kaže, a njegova smrt ju je šokirala.

- Teško mi je, prije nekoliko sati bili smo na pozornici zajedno i bio je živ. Cijela regija izgubila je najveću zvijezdu i najboljeg vokala svih vremena. Obilježio mi je karijeru i naučio me puno toga. Zauvijek ću pamtiti naš posljednji koncert - objašnjava Tea. Dodala je kako će se uvijek rado sjećati i njihova dueta, ali bez suza u očima, kako kaže, teško. 

Rasplakala se pred kamerama: Bio je zvijezda, a tako skroman
Rasplakala se pred kamerama: Bio je zvijezda, a tako skroman

- Sve je bilo u najboljem redu tijekom nastupa. Uobičajeno su se šalili, bili su lijepo raspoloženi. Pogotovo Šaban - rekla je Tea i dodala:

- Imali smo, po meni, jedan od najboljih nastupa. Šaban se slikao s fanovima. Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmijan.

Nakon zajedničkog nastupa svatko je otišao na svoju stranu. Pjevač je otišao u hotel po stvari da stigne na avion, a Tea je morala drugim avionom.

- Aviokompanija je izgubila moj kofer. Bila sam u panici, nisam imala ni odjeću ni šminku kod sebe, pa sam morala zakazati drugi let za Beograd - govori nam pjevačica. 

Šabanova supruga: 'Imala sam loš predosjećaj, stalno plačem'
Šabanova supruga: 'Imala sam loš predosjećaj, stalno plačem'

- Šaban i njegov kum šalili su se da sam mogla i s njima, a sad tek shvaćam da mi je kofer zaista spasio život - objašnjava Tea. Ne želi uznemiravati Šabanovu obitelj pa će, kako kaže, otići na njegov sprovod.

- U moru poziva koji obitelji sad stižu, ne želim još i ja smetati. Kad bude pogreb, otići ću na groblje i u miru ću izraziti sućut Šabanovoj obitelji - objasnila je tužna pjevačica. Teško joj je puno nam otkriti jer, kako je izjavila, misli su joj pune njihova zajedničkog nastupa, koji će joj ostati u lijepom sjećanju. 

Za Šaulićem žale pogotovo oni koji su imali priliku poznavati ga ili surađivati s njim. Jedan od njih bio je pjevač Haris Džinović (67), koji je zbog vijesti o odlasku legende narodne glazbe otkazao koncert u Chicagu. Pjevača je šokirala vijest o Šabanovoj smrti. 

- U šoku sam zbog svega što sam čuo da se dogodilo. Teško mi je što sad nisam u Srbiji i što ne mogu pružiti podršku obitelji, ali sam svim srcem uz njih - rekao je Haris, koji se trenutačno nalazi na američkoj turneji. Vijest o smrti prijatelja i kolege posebno ga je dirnula, a kako prenose srpski mediji, bosanskohercegovački glazbenik rekao je da nije u stanju održati koncert nakon što je doznao za tragediju.

Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'
Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'

Iako je bilo predviđeno da se papirologija završi do četvrtka, ipak će obdukcija biti 21. veljače. Još nije poznat datum pogreba, a nakon obdukcije će se saznati još detalja. Džinović se nada da će moći biti na pokopu pjevača. 

Gubitak je potresao i pjevačicu Nedu Ukraden (68).

- Mi smo radnici treće smjene. I ako si 100-200 km od kuće, ti misliš da si pred pragom. Mi smo željni svog doma. Vrlo često si povezan s avionima, kartama - prvo je rekla Neda u  jutarnjem programu srpske televizije, a onda je zaplakala.

- Ovu vijest doživjela sam vozeći. Vozila sam se iz Rogaške Slatine. Sama. Ne mogu se opustiti kad me netko vozi. Pogledajte koliko ljudi je izginulo kad ih neko drugi vozi - kroz suze je pričala Neda. 

Na putu do aerodroma do sudara je došlo kad je vozač automobila u kojemu se nalazio Šaban usporio zbog gužve, a na njihov Seat naletjela je Mazda, kojom je upravljao pijani vozač. U suvozačevu stranu, gdje je sjedio Šaban, pišu srpski mediji, udarila je Mazda te je ta strana pretrpjela najviše štete. Silina udarca bila je toliko velika da je prtljažnik Seata završio u kabini, na stražnjem sjedištu automobila. Seat Ibiza toliko je smrskana da su vatrogasci morali izvlačiti putnike iz automobila. Stakla na prozorima bila su razbijena, sitni dijelovi automobila rasuli su se po cesti. Hitna pomoć ubrzo je stigla na mjesto nesreće, a Šabana su hitno prevezli u bolnicu. Iako su odmah reagirali i krenuli s reanimacijom, Šaban nije preživio. Medicinska sestra koja radi u bolnici u koju su Šabana dovezli odmah ga je prepoznala i vrisnula, piše Kurir. 

Haris Džinović otkazao nastup: 'Još sam u šoku zbog Šabana'
Haris Džinović otkazao nastup: 'Još sam u šoku zbog Šabana'

- Ljudi, ovaj čovjek je najveća zvijezda u Srbiji - rekla je liječnicima. Naime, zbog nesreće Šauliću je puknula srčana aorta. Tijekom jučerašnjeg dana srpski mediji saznali su i da je nakon sudara, pjevač sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u vozilo Hitne pomoći, piše Blic. Tužiteljstvo u Njemačkoj zakazalo je obdukciju za četvrtak, a o tome je obaviješteno i Ministarstvo vanjskih poslova. Oni će prevesti tijelo do Beograda, prenosi Kurir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja